Jag ber om ursäkt.

Jag har inte varit så närvarande här på länge. Det kan bero på att jag har jobbat, haft en bloggsvacka och att jag/vi är gravida! Jajemänsan!
Inuti min kropp växer ett litet frö av kärlek. Än så länge ett väldigt litet frö. Bara 14 veckor. Men det är ändå så STORT i våran värld.           


 Men bara för att jag är gravid så ska jag inte bara skriva om graviditeten . För jag vet själv hur tråkigft det är kliva inte i någons blogg så handlar det bara om barn. Så om jag glider iväg för mycket på barnspåret, STOPPA mig. Seriöst.

Nu till något annat.

Eller typ.

Det har ju ploppat ut ungar i hela vår bekantskapskrets under våren. Och på söndag ska vi åka och överlämna en Namngivningsfestpresent till Svea. Hennes stora syster fyller även år så hon ska också få paket.

Och just barn , får mig osökt att tänka på en liten incident som utspelade sig stax för sista april.
Det hela handlade om att i en liten by, strax utanför Ludvika, föddes två små flickor med ungefär en månads mellanrum. Dom fick samma namn. MEN! Mamma nummer 1 gillade inte alls detta. Tilll saken hör, att mamma 1 och 2 inte ens UMGÅS. Men det passade sig inte iaf tyckte nr 1. För hon var först. Så det hela slutade med att 1 blockade många av sina vänner, däribland mig, från en stor community. Barnsligt beteende. Jag kommenterade hennes status.

Det stod ungefär: " Att folk inte har någon fantasi. Kom på något eget."
Min kommentar: Ingenting är unikt. Allt har gjorts förut.
Resultat: Blockad.

Det här har engagerat hela min och då även hennes bekantskaps krets. Alla jag prata med, tycker som jag. Löjligt.
Men men, vi var inte direkt BBF innan. Så det är inte så att jag sitter ihoprullad i ett hörn och grinar över förlusten. Bara irriterad över att det är så löjligt.

Sådär, nu har ja fått ut det. Ha gjort gjort ett tidigare inlägg om samma sak, men inte så ingående.

Så nu är det ur världen. Ska försöka hålla er uppdaterade i fortsättningen. Inte bara om barn, namntjafs och så utan allt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus