Så här ligger det till!

För några dagar sen skrev ja att vi var i 33+6. Det va ljug! Det är kanske därför jag ligger på Falu Lasarett nu. Bebisen vill ge mig ett uppvaknande!
 Idag är vi i 33+3. Inget annat.

Historien: Natten till tisdagen vaknade jag av en märklig känsla. Lite som att jag hade kissat på mig. Gick på toaletten men tänkte inte så mycket på vad som hände. Somnade om, åkte till jobbet på tisdagen som vanligt. Men helt plötsligt så rinner det nerför benet på mig!! Fostervatten.
 Jag ringer min barnmorska, hon ringer Falun, jag får komma upp på en gång. Ultraljud och gynundersökning stod på agendan. Roligt värre. Ultraljudet går bra, allt ser perfekt och fint ut. Gynundersökning på det, den går fort men är lika otrevlig som den brukar. Då blir det bestämt att jag blir inlagd. Guuu va roligt. Eller?!

I går kväll satte dom en ctg-kurva. Alltså, spännband med nå mät grejs på över magen, tog lite blod och sen en ny gynundersökning. Den , mina vänner, va det obehagligaste jag varit med om! Han var typ ny eller nått. Det tog lång tid och gjorde ont. Man kan ju stå ut eftersom det brukar gå fort och vara relativt smärtfritt. Sen var det IDOL dags på rummet, sen tog jag en dusch och sen sova. Och jag har sovit!! Men ja vilar nog lite till känns det som.

Mannen i mitt liv och jag ska ner på studiebesök på barnavdelningen i eftermiddag. Det är ju liksom redan bestämt att det blir en för tidig födsel. Läskigt! Frågan är ju bara, hur tidig?

Kontentan av det hela då?
* Om ni någon gång kommer upp till Falun och ska göra en gynundersöknig, undvik Marcus om det är möjligt. * Sjukhusmat är inte så himla gott! Tur att sambo tog med nyponsoppa upp till mig.
* Passa på att sova om ni blir kvar. Sängarna är sköna, liiiite höga bara.

v 33+6

Fattar ni, det börjar närma sig nu. Läskigt!

Mannen var iväg förra helgen och beställde en barnstol till bilen, det kan ju vara lite praktiskt. Vagnen har vi bestämt oss för vilken vi vill ha men inte fått tummen ur och beställt. Så den hinner nog inte komma till djävulsynglet ploppar ut. Men vi ska lösa det på annat vis.

Har rensat ur sminkbord som ska få flytta upp på förrådet ett tag. För man kan inte bygga om det till ett/en kombinerad sminkbord/spjälsäng. Men om det hade gått så hade det varit mycket smidigare.. =)

Vi har fått en fin byrå som nu står i hallen redo med tvättade bebiskläder och filtar. Så planen nu är ju att ta en tripp till IKEA och köpa en till byrå till sovrummet och bära upp sängen. Så småningom. Vi hinner än..  

Jobbar bara två veckor till dessutom. Det ska faktiskt bli skönt att vara hemma ett tag. Visst, man blir då faan inte fet på mammapeng, men då hinner jag landa och se helheten. Hoppas jag..
 Har nog inte fattat än att om mindre än två månader så kan ja inte sätt mig själv i första rummet, utan har en liten krabat som litar fullt och fast på våran förmåga att ta hand om henne/honom.

Just det, Jonas tror att det är en tjej. Jag tror att det är en bebis. Kan  inte riktigt känna än vad det är för sort. Det kommer väll någon dag som en blixt bara... Eller så gör det inte det.

Tänkte jag skulle lägga upp en magbild men det är svårt att ta på sig själv så det blir bra. Jonas kanske kan vara mästerfotograf.


Bokrea??

Är jag gammalmodig eller??

Varje år ser jag fram emot bokrean på hösten. Så idag gjorde jag mig ett besök på Åhlen´s för att kolla om man kunde fynda nått.
Men va faan har hänt?!

Det var tre bord. TRE! Det heter dessutom inte bokrea längre, det heter BokFestival. Iallafall på Åhlen´s.
Det suger!

Jag fick inte med mig så mycket som jag tänkte. Vart bara en bok som ska ges bort i present. Men i veckan ska jag nog gå dit och slå till på några fler som jag blev lite sugen på att införskaffa.

Men besviken är jag fortfarande. Jävla sätt!! Är det ingen som läser böcker längre?

Bushunden från helvetet.

Han kan inte slappna av.

Men jag fick ett tips från en blogg jag läser regelbundet. Bullvalp som nästan är lika gammal som Tuck bor i den bloggen. Hennes matte har slutat leka inne med henne så hon kan slappna av där. Och dessutom tar hon en rask promenad på morgonen. Det har funkat för henne så borde det då inte funka för oss??



Lördag

Trött som en tok. Skrev tillochmed tik först.. =)

Ska snart ta tag i det här med bakningen. Det ska bakas småfrallor så vi har färska och fina till imorgon när vi ska gå en sväng i skogen. Pappas jämte ska med också, han är jakthund så han vet hur man hittar hem. Fråga är om man törs släppa vita faran också?? Ska låna med pappas pejl få se om det funkar.
Jag är mest orolig över att han ska gå ner sig i nå sjunkhål eller så.

Sen ska det förberedas en scones deg till imorgon frukost och så ska det förgräddas en botten till
New York Blueberry Cheesecake som vi ska kalasa på ikväll efter att vi tryckt en pizza.  Bäst att passa på när det är lördag!

Just nu tar jag och vovven det lite piano. Ska bege mig upp på männsikoaffären för att inhandla ingredienser och upp till djuraffären för ett ben. Så han håller sig lugn när jag ska greja i köket.
Vad  man ska äta till lunch är ju också en fråga. Mannen har stuckit till Fagersta och är förmodligen borta hela dagen. Kör nog en pirog i micron. Det får duga, det vankas ju pizza till kvällen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus