Furuvik

Furuvik var underbart! Glad unge, glatt sällskap, strålande sol och inte så mycket folk. Jag körde hela vägen upp och hela vägen hem. Det gick fint som faan. Trodde jag skulle vara helt slut när vi kom upp men inte då. Det är ju motorväg en bra bit. Vi kom in i parken lagom till apmatningen. Så där blev vi kvar en bra stund. Isaac gillade aporna. Man fick gå in till lemurerna som var lösa. Det gillade Isaac! Jag fick passa honom så inte han jagade dom. Katt! Katt! sprang han efter och sa. En tur på Amazonfloden tog vi oss också. Man fick åka i en liten rund båt och såg sköldpaddor och flamingos. Vi gick ner till gibonaporna som hade en stor inhängnad. Man kunde även titta på dom genom ett fönster. Där ställde sig Xerxes och spanade. Då kom en av aporna fram och tittade på honom. Xerxes blev alles knasig! Stod och pep och trampade. Apan hoppade fram och satte sig på rutan och tittade på hunden. Då flippade Xerxes ur helt! Pep, gnydde och trampade runt som en tok. Vi blev tvungna att gå annars hade nog hans hjärta stannat. Väl nere på tivolit så fick Isaac fiska ankor, äta popcorn, sockervadd (fast det var mest till mamman) och åka karusell. Vi avslutade med att köpa en svindyr ballong till ungen. När dagen väl var slut så var han väldigt nöjd. Det var vi också. En mycket bra dag.


Skyddar man sig inte så trillar man dit

Mitt skinn gör ont! Men jag får skylla mig själv. Jag borde veta att jag ska smörja mig. I morgon är det Furuvik som hägrar. Jag ska köra. Läskigt! Framspoilern är ju inte dit satt igen så den kan jag åtminstone inte paja. Ska försöka undvika att köra på någon eller något också. Annars då? Jo, det rullar på. Solen är här, nästa vecka kanske vi får besök av göteborgarna, grillning med grogg på lördag, Fredrik jobbar sista veckan in verket och snart börjar vardagen igen.


Skyddar man sig inte så trillar man dit

Mitt skinn gör ont! Men jag får skylla mig själv. Jag borde veta att jag ska smörja mig. I morgon är det Furuvik som hägrar. Jag ska köra. Läskigt! Framspoilern är ju inte dit satt igen så den kan jag åtminstone inte paja. Ska försöka undvika att köra på någon eller något också. Annars då? Jo, det rullar på. Solen är här, nästa vecka kanske vi får besök av göteborgarna, grillning med grogg på lördag, Fredrik jobbar sista veckan in verket och snart börjar vardagen igen.


Helgen som var

Helgen var grym. Om än bakis. Fredagen spenderades hos Johanna i Håksberg. Lite grillat, lite vin, lite nagellack och massa skitsnack. Vi stack in till Selmas framåt kvällen och där var det massor med folk. När dom stängde fick vi ner till garaget och tog en öl. Kvällen avslutades med att jag blev upphånglad av en tjej. En helt vanlig fredag alltså. På lördag morgon ville jag dö en liten, liten bit. Men det fick man tydligen inte. Åt en massa skräp, Fredrik åkte och greja på huset, jag mådde pyton och gick och la mig en sväng. På kvällen var det besök av saxdalingarna och Hamnkrogen som stod på schemat. Jag bet ihop och drack lite vin, åt jättegod,(men torr), oxburgare och en öl till det. Kylan kom Smygandes uppför våra ben så vi gick hem hit och drack nån grogg och tjåla. Söndagen spenderades på soffan. Lite Game of Thrones och Boston Legal fick underhålla oss. Grillade lunch innan vi åkte och hämtade Isaac. Middag på Dalagatan avslutar helgen fint. Nu är vardagen här igen. Med allt vad det innebär. Ordentlig mat, planering, storhandling, hundpromenader och gym. Nu får det väll bli nån ordning på torpet!!


Ongen är hemma!

Han är hemma nu. Mitt solsken. Nyklippt och semestrad. Han har haft det alles förträffligt hos sin far. Men nu är det mammatajm! Hela den här veckan ska vi mysa. På lördag drar vi till Furuvik hela familjen Karlsson/Karlström/Söderlund/Holm. Kommer bli en fantastiskt dag är jag övertygad om.


TGIF!

Today är det fredag. Det betyder grillat och vin hos Johanna. Som jag längtat! Vin, mat och massa tjål. Inte ens dåligt väder kan paja denna dag. Och i morgon ska det hängas lite nere på hamnen med saxdalingarna. Hoppas på bättre service och en fullständig meny den här gången då. Förra året var inte så bra och lyssnar man på folket som varit där så är det inte nå bra i år heller. Men vi hoppas! Så nu kanske det är dags att ta tag i dagen. Promenera hund, handla vin, dammsuga, kanske ta mig till gymet och måla naglarna . På tal om naglar, härom morgonen kunde jag inte sova. Så jag knåpade lite naglar. Jag tyckte dom blev tjusiga!


Regn och tråkigt

Jösses vad uttråkad jag är. Men på söndag hämtar vi fisen så då blir det som vanligt igen! Mina dagar består av hundpromenad, gym, slappa, hundpromenad. Skulle nog kunna dra igång nått katastrofprojekt här hemma, men lusten finns inte riktigt. Kan inte bara solen lika fram lite så man kan ta hunden och en bok och en filt under armen och slå sig ner på en gräsplätt en hel dag.


Fredag bokad!

På fredag blire öl på Piren med Johanna. Vansinnigt trevligt ska det bli. Om vädret kan skärpa till sig vill säga!!


Dyr i drift

Igår tappade jag min telefon i backen så den gick superpaj och måste lagas lite. Idag körde jag sönder framspoilern på bilen. Men det drabbar ingen fattig! Less är ordet....


Glad som en lärka!

Solen skiner inte, mitt älskade barn är inte hos mig, jag är arbetslös och framför allt är jag svettig efter ett gympass. Och GLAD! Jag är glad av ingen anledning. Idag är en glad dag. Nu tar jag och hund en promenad.


Träningsvärk!

Igår stod jag i en skev position och kapade armeringsjärn. Det resulterade i träningsvärk i baklåren. Det känns inte, förens du ställer dig upp. Dessutom hade jag tid hos Liten Björn i morse. I MORSE! Kl åtta var det uppställning för fler övningar. Jojo. Ben stod på schemat. Fick uppdelat i två dagar. Så jag körde hela bendagen. Bara för att spä på lite. Det var skönt. Efteråt. När min benmärg vibrerade för att jag var så slut. Om jag orkar, och vaknar i skaplig tid, kör vi dag två i morgon. Sen en vända spring med hunden. Om jag orkar.


Min bebis är sjuk!

Isaac är hos sin pappa. Jag dör en bit och mitt hjärta blöder. 12 dagar kvar tills han är hemma igen! Dessutom är han sjuk. Feber och ont i halsen. Vill inte ha något förutom kräm. Han får också lite vätskeersättning. Min lilla snutt! Men hans pappa kan också hantera en sjuk unge så jag är inte direkt orolig.


Elljusspåret

Dag 4 i min springkariärr. Det går nog bra. Tror jag. Det enda jag vill/kan klaga på är att när jag sprungit en bit så får jag ont i midjan och upp efter hela höger sida ända upp till senan mellan axeln och halsen. Hänger ni med? Är det för att jag är otränad? Missbildad? Sned? Eller bara en överansträngning som för mig är lite lustig.


Som en klump!

Varför är texten som en klump?! Där fick man för att man kunde blogga från telefonen igen. Blä!!


Whats new pussycat?!

Nu så! Nu kan jag blogga från luren igen och det betyder också att det kan komma upp ett eller två kort. Vad har hänt då? Lite övningskörning, lite kalasande, lite ledigt, lite sol, lite regn. Igår var det dop. Som sen blev en groggvända och som till slut blev en trettioårsfest. Kvällen var väldigt trevlig och väldigt blöt. Kanske var jag lite för full. Kanske det kändes i morse. Åt en vansinnigt dålig, men ack så god, frukost. Dagen har inte gått i nått nyttigare tecken direkt. Nyss klämt en pizza. Snart hämta hunden innan denna dag kan läggas i påsen med dagar som man inte gjorde nått nyttigt alls. Imorgon är det vardag igen. Tejpa tårna och ge sig ut att springa lite. Ner på bibblan och leta böcker som tar mig igenom två veckor utan min unge.


Löptur

Tillslut gjorde jag det! Gav mig ut i detta kvava väder och testade skorna.
Att säga att jag sprang mycket är att överdriva. Men en kilometer blev det allt. Nu är jag så svettig att jag undrar om det inte regnade lite utan att jag märkte det.

Nya blogg.se

Herrejösses. Jag vet inte om jag gillar det än. Loggade in för första gången nu. Det är ju finurligt att deras app har kraschat vid den nya uppdateringen.
Det är snyggt men ovant här. Hoppas dom styr upp appen snart.
 
Jag är en lat människa som gärna bloggar genom luren. Men nu går det inte.

Därför har det varit alles tyst här. Men nu så!!  Några inlägg här neranför finns det nu då.

Övningskörning!

Jajemän.
I tisdags så provade jag.
Snurrade lite på Heros och åkte upp till Tekniska.
Fredrik tyckte vi skulle åka till hamnen men då fegade jag ur och han fick köra en bit. Men jag körde från gammelgården till Risingsbo!
 
På vägen dit möter vi polisen. Ingen har bälte, vi har ingen skylt och jag har inget leg med.
 
Men vi blev iaf inte stoppade.
Hem körde jag också. Det enda jag inte vågade var att parkera, vi har en galet hög trottoarkant så det fick Fredrik fixa.
 
Läste två sidor i teoriboken nyss. Öhhh, vad läste jag? Inget fasnar. Det ger sig väll.
 
 

Nya skorna

Dom nya skorna har ju kommit. I en större storlek satt dom superbra på min fot. Än har jag inte sprungit i dom. Tanken var att det skulle ske idag. Men efter jag ätit min lunch så mår jag lite illa. Och känner mig lite snurrig.
 
Så jag hoppar det idag. Gör en kopp te och kollar lite tv. Kanske jag mår bättre mot kvällen.

Nu har han semester

Isaac åkte idag. Han kommer inte hem på två och en halv vecka. Han har semester. Jag går sönder lite grann.
 
Men jag vet att han är med sin far så det går då ingen nöd på honom. Kan vara nyttigt att vara ifrån sin mamma en längre stund.
När han kommer hem ska vi till Furuvik och möjligtvis en sväng till Sundsvall också. Sommaren är planerad.

Helgen i Sjötorp

På fredag morgon lämnade vi Smedjebacken runt halv nio och for mot Sjötorp. Men först, ett stopp i Ludvika för frukost. På Donken! Som jag längtat. Resans första highlight.
 
Mätta och belåtna styrde vi kosan mot Örebro runt.. halv tio typ. Väl i Örebro botaniserade vi i Systembolagets små vinflaskutbud. Fick med oss ett par tre fyra stycken små, tre stora och lite cider och nån öl.
In på Coop och köpte lite chips och groggvirke. Ja, för vi hade ju sprit med oss också.

Mian stackars öron blev våldtagna av en kakdemonstratör. Hon bjöd på Annas pepparkakor i fingermarie utförande. Ganska goda men inte mer. Tog ett paket för att få tyst på tjålet.
Vad hon pratade om? Tatueringar.
 
Hon frågade om det gjorde ont, vart jag hade gjort dom, vad dom kostade, om man får blodsjukdomar, om det är bättre att göra det på en studio eller en soffa hos en polare, vad dom stod för, vad JAG tyckte HON skulle tatuera, vilken studio som är bäst i Öerbro, att hennes son hade tagit hål i tungan hos en kompis och det gick huuuuur bra som helst men att hennes väninna; (hennes ord inte mina) , hade tagit hål  på en studio och hennes tunga blev minsann svart, att hennes tandsmycke trillat av efter bara fyra år och att hon nog ville ha en diamant ändå så det gjorde inget.
 
Tillslut visslade min sambo till så jag hade en anledning att gå därifrån. Maj gad.
 
In med allt i bilen och en snabb lunch. Nu är vi på väg!
 
Anlände till ett soligt Sjötorp och välkomnades av dom som redan var på plats. Installerade oss i "sviten" och knäppte en cider. Nu är vi lediga!
 
Fredagen gick i lagom tempo och avslutades med pastasallad till middag och relativt tidigt sänggående.
 
Lördagen började med lite frukost och sen en promenad längs kanalen. Mycket fina båtar såg vi. Och mycket små små grodor. Fanns huuuur många som helst.
 
Runt lunch for vi in till Mariestad och provianterade lite. Tillbaka till huset med förhoppning om att slappa på gräset i solen. Men nej. Regnet öste ner i perioder så det var minsann ingen ide.
 
Kvällsmaten skulle förberedas så vi posterade oss i köket.
Sallad, fyra såser, kyckling och grönsaksspett, färsk potatissallad och en köttbit på 5,5 kilo.
 
Allt var gudomligt gott. Köttet var grillat till rosa perfektion. Man åt ju såklart lite för mycket.
Det var kanske därför man heller inte blev berusad. Bara trött.

Relativt tidigt sänggående betyder relativt tidigt uppvaknande. Eller ja, inte före min sambo såklart. Han väcker tuppen.
 
Söndagen var avslagen och lugn. Ingen ville nog åka hem. Alla mådde nog bra av lite ledigt.
Men vardagen väntar!
Lämnade runt två och gjorde ett stopp på Marieberg på hemvägen. Shoppade lite och åt lite kvällsmat innan vi for hemåt för att hämta min fina unge.
Väl hemma hoppades vi på att ungen skulle somna och vi kunde dumglo på tv en stund. Icke!!
 
Han ville snacka lite och hänga med oss. Så han gick runt med en ölkorv och mellan tuggorna på den så käkade han lite brie, grillad kyckling, salt och vinäger chips och finn crisp.
 
Familjen trillade i säng tillsamman runt tio. Jag och Fredrik toktrötta, Isaac pigg. Så han fick lite böcker med sig i sängen och låg och bläddrade i dom länge.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus