Lungkollaps

Jorå. Googlar man smärta i lungorna så kommer man till en diskussion på FamiljeLiv. Angående just ont i lungorna.

Lungkollaps är det som är diagnosen för den frågande trådstartaren. Så det är vad jag har. Lungkollaps.


Rivig i halsen

Lite sådär att det svider när man harklar sig. Inte välkommet! Har tänkt åka upp till Bångtjärn och grilla korv i helgen när Isaac är hemma. Då passar det inte att bli sjuk.

Han tog förövrigt sovmorgon idag. Vaknade nyss. Vi gick och lade oss nio hela familjen. Så för mig och Isaac blev det ~12 timmar. Fredrik klev upp tidigare och gick till jobbet.

Idag blev det alltså inget dagis för ungen. Inte igår heller. Han kräktes innan dom gick in på dagis. Förmodligen för att dom härjade och skakade och dansade. Men man vet aldrig. Så efter jag hade jobbat på fiket så gick jag hem och bytte av Fredrik.

Ingen mer kräka och pigg unge. Så i morgon blir det dagis igen.


Tanden

Idag rök den! Den där tanden dom ville rotfylla så den _kanske_ skulle klara sig. Äh, dra ut den.

Känner mig lite stel i munnen. Som att jag inte riktigt kan öppna den helt. Annars gör det inte ont. Ska snart ta med min son ut i köket för lite matlagning. Han ska nog få riva lite morötter. Men han är ju också bra söt när han sover.


Sista dagen nu

Idag var sista dagen på intensivkursen. Pissdag. Skulle "köra upp" idag. Var laddad, hade lite känsla av att det inte skulle gå bra. Inte vet jag om det var det som sabbade allt.

Det gick åt helvete. Som väntat. Missade att kolla över järnvägsövergången och missade en gubbe på ett övergångsställe. Har tagit 20 lektioner.
Slutsats: min körskollärare da att jag kan köra bil. Men att jag skulle ta två dagar med två övningstillfällen. Så i slutändan får jag pynta 6000 spänn till.

Om jag är bitter? Ganska så jävla mycket!! Det är pengar jag gärna lägger på annat. Just nu känns det som man blir lite mjölkad på pengar. Kanske är det för jag är förbannad på mig själv som jag tänker så. Inte vet jag. Inte riktigt dom pengarna jag föreställde mig att det skulle gå åt.


Första dagen, andra veckan

Idag är det första dagen på andra veckan på intensivkursen.
Känner mig tillfreds med vad jag hunnit på en vecka.
Dag tre var jag redan klar med sluttestet. Nu är det bara nöta, nöta och massa körlektioner. Tre stycken bara idag.

Det blir mycket på en gång. Men det flyter på bra.
Fredrik för göra allt hemma. Känns konstigt, för båda.

Han har ett heltidsjobb, ska lämna och hämta på dagis, handla, laga mat och städa. Jag kommer hem och sätter mig vid dukat bord. Inte illa! Vi har liksom vänt på hela alltet.
Alla vet ju att det är kvinnan som ska jobba, hämta, lämna, handla, diska, städa, tvätta. Nyttig lärdom kanske.

Ska försöka ta tag i dom där matkostnaderna igen också. Vi var svinduktiga ett tag. Sen tappade vi det. Som faan. Men nu skärper vi upp oss allt!


Varför är jag vaken nu?

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår. Väldigt.
Therese och Lisa kom runt sju. Då hade jag inte gjort klart allt... Och när allt stod på bordet så insåg jag hur mycket det var! Jösses... Man ska inte handla hungrig.

Men vi åt och vi drack. Vi skvallrade, pratade inte klart om en sak innan vi stack till nästa, lyssnade på musik och tittade på snyftiga videos på Youtube.

Dom begav sig väll hem runt... Ettrycket. Jag plockade lite och sen gick jag och la mig. Vaknade nu av torr mun och att jag var kissnödig.

Blir väll soffan, frukost och lite Glee då.


Lonely. I am so lonely.

Fredrik är i Tällberg med sina polare. Jag är ensam. Skönt och tråkigt samtidigt.

Jag har ätit mat som Fredrik inte gillar, det är tyst, tyst. Ingen radio, ingen Pingu film, inga leksaker som plingar och ingen unge som tjålar.

Har huvudvärk. Känns onödigt. Har krupit ner med Mr Grey under filten. Blir en tidig kväll, börjar jobba halv sex i morgon. Eller sex... Beroende på när jag orkar kliva upp.

I morgon kväll kommer Lisa och Therese hit. Vi ska dricka vin, tjåla och äta kex och ost. Ska bli väldans trevligt.
Borde försöka ge mig på gymmet i morgon också.

Kanske. Vi får se.

Tror bestämt apelsinkrokanten ropar på mig från köket....


Salt, sött, surt. Jag vill ha allt!!

Sugen på allt. Allt. ALLT!

Det bästa är att det snart är Hela England Bakar.
Då lär jag ju förmodligen vara mindre sugen på nått!

Har ätit tre dammiga chokladtomtar och nu gnager jag ananas. Måste dock hejda mig, Fredrik är ute med hunden och han kanske vill smaka nån bit när han kommer hem. Fredrik alltså, inte hunden.

Dessutom finns det typ inget här hemma att stilla mitt begär med. Inget kvalitativt godis alls! Wtf?

Blir nog en skål med yoghurt och banan. Eller finncrisp med brie och salami kanske. Eller nån ostkrok. Eller en halv melon. Eller popcorn. Alternativen finns, men inget av det vill jag ha på riktigt.

Vill. Ha. Choklad! Sån där söt, nyttighetsfattig, ljus choklad med apelsinsmak och krokant. DET vill jag ha.


Det kraschade...

Igår blev det pizza för familjen.

Jag hade en sån huvudvärk att jag bara ville sova, Fredrik hade huvudvärk för han ätit dåligt under dagen. Ingen av oss orkade laga mat. Så det blev pizza och Brandten. Sen avslutade jag kvällen med lite chips. För att jag ändå hade ätit dåligt redan.

Men idag skärper jag mig! Och jag har skärpt mig. Alltså, inte idag bara utan i allmänhet. Jag äter mycket mindre godis. Fast som förr, det är inte där jag faller.

Det är vid chipsen. Så jag ska försöka äta lite nötter ist för chips. Det är ju saltet man vill åt. Ibland kan det nog slinka ner lite chips, men jag ska allt försöka. Igen....


Pöken....

Spöken alltså.
Isaac pratar om spöken och att han blir rädd. Man undrar ju var det kommer från. Vi säger aldrig nått om spöken hemma.

En gång sa jag att om du inte borstar tänderna kommer trollen och tar dom. Så det säger han när vi glömt borsta. "Trollen kommer mamma."
Men inget om nå spöken har vi sagt.

Märkligt.

Förövrigt har han blivit grymt bra på att prata. Han säger allt möjligt. Nått man själv pratat om för flera dagar sen kan han börja tala om helt plötsligt. Fascinerande och roligt. Ibland lite jobbigt också. Han är ju aldrig tyst!

Han leker väldigt bra själv nu också. Sitter och filurar med tågbana och ritblock. Skönt för oss som då får en liten lugn stund.


Sista dagen

Isaacs sista lediga dag idag. I morgon börjar dagis. Känns konstigt och skönt.

Skönt med lite rutin igen och konstigt att vi inte kan gå hemma en hel dag och bara palta runt. Men man vänjer sig ju med allt.

Julen är utstädad här också. Sånär som på gardiner i vardagsrummet.




Nya vanor

Ska detta åt bli året då jag tillslut kan styra upp mitt matintag? Det är ju en ätstörning man har. Allt eller inget.

För så är det. Antingen så är jag nyttig helt igenom eller så är jag så jävla onyttig som det bara går. Jag är stor nog att fatta vad konsekvenser blir av onyttig mat. Men man kan ju alltid skjuta det på framtiden....

Men nu har jag fått en bra start. Varit på gymmet, inte ätit så sjuka mängder skräp. Kanske är man lite less sen jul och alla chokladaskar.

Vi säger väll att 2013 är det vettiga, sunda året. Okej??


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus