Blålila bebis

Julen 2009 var lugn och harmonisk.. typ.

 Klockan 12.00 24 december uppställning för avfärd mot föräldrar. Innan vi anlände dit var vi och tomta hos en söt liten Saga och tände ljus på kyrkogården.  Väl på plats, mat, Kalle Anka, klappar och Uno. I den ordningen. Väldigt trevlig stund. Håvade in en ny traktörpanna. Välbehövligt, den gamla har en kontaktyta på 5 cm i diameter.

Runt 19.00, avfärd mot svärföräldrarna. Smågnagde i oss lite julmat där också. Julklappsöppning och gin rummy. Kortspel är ju hejdundrandes roligt! Tog oss hem i skaplig tid.

Hem och i säng, klockan på halv tio, upp, duscha, fixa utstyrseln och vidare mot svärföräldrarna igen. Nu var det dags för det årliga intaget av fisk i gift. Jag micrade lite rester. For hem, däckade.

Lördagen var en snabb sväng på den billiga elkedjan. Det var ju rea. Inhandlade en datorväska och en mus. Stod i kö i säkert 20 min. Och i kassan står nån jävla PRAO! Va helvete!? Svalde irritationen, tände en cigg och köpte en snöskyffel. Eller enligt kvittot, snöraka... OK! Slumra en stund i soffan sedan till Räfvåla för Uno vända.
 
Söndagen spenderades i samma juliga tecken. Men nu hade värmlänningarna kommit till byn.
MOT SVÄRFÖRÄLDRARNA! 
 Hälsningar, julklappar, ,mat och tack avverkades i en rasande fart. Familjens yngsta skulle med tåget till Stockholm. Jag och J vart kvar en stund efter och varvade ned.

Och idag, efter ett hektisk veckoslut, damp den ner i lådan! (Eller iaf nästan.) Denna söta lilla blålila välsignelse! Min egen dator.. Skulle få den av min sambo, betalade hälften själv...

Min julhelg sammanfattad i... runt 2000 tecken. Hur var er??

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus