maskeraden...

Jag är en gnällspik..
Just nu undrar jag själv vad det är som är så krångligt hela tiden? Jag tror att dom senaste 40 gångerna J har tilltalat mej, så har jag fräst ifrån. Utan att egentligen veta varför? 
Han är inte elak, korkad, otrevlig eller mansgrisig. Vi snackar liksom om mannen som tog julledigt den 22 december och har tvättat oavbrutet sen dess. Jag skojar inte!

Och jag skäms... Helt seriöst, vad har jag att klaga på ?? Vem annan i min bekantskapskrets har det så "förspännt" som jag har det??
De flest gnäller på att deras karlar är slöa och inte ett dugg hjälpsamma.

Jag har det så bra!! Men jag är sämst på att visa det för min man.. Man får väll börja tänka som Anna Anka helt enkelt. " Sug av din man varje morgon, bla bla bla...". Men vänta nu.. Hur gick det för henne??
Möjlig skilsmässa..  *suck*

Dessutom har jag yrat iväg TOTALT från ämnet. Ämnet var tänkt att bli: Nyårsafton och dess maskeradtema..
Har en sjukt urringad klänning, som fick någon att snörpa på munnen och slänga ur sej ett:
 "Klä på dig kvinna." Jag vart lite paff, men sånt skit biter inte på mig.  
Kommer förmodligen frysa röven av mig men vad gör man inte för konsten? =) Och dessutom kanske jag kan irritera någon iaf. Då va det värt bara av den anledningen..Just ja! Vad jag klär ut mig till?? Din värsta mardröm.. Om någon skulle komma sig för att fråga..

Vart gick det fel?? Ni ser, totalt ofokuserad..

Lösning på problemet? Duschen, måla naglarna och sova sömnen. Sovmorgon i morgon. Bara att kura ner sig under täcket med min älskling. Vem vet, han kanske har tur..

Kommentarer
Therese

TJOHO!! Hur har du hittat till min blogg? =) Kul. Ja absolut kan vi ta en fika. Skrev du Kajsa bara för att mamma o dom kallade det dig för det när vi var små?! Gott nytt år!! Kramar



Ps: Ja visst var tårtorna fina =) Undra vem som har gjort så snygga tårtor =) Vet du?!



Blogg: http://therese83.bloggagratis.se
2009-12-31 @ 16:42:30
Therese

Men Karin =) Du är väl för kulig du =) Vilka bekymmer =) Alltid kul om det stör någon =) Å förresten, sluta vara ebn gnällkärring!! =) Den du!! Hör av dig när du har tid o ta en fika. Pussi puss!!



Blogg: http://www.therese83.bloggagratis.se
2010-01-02 @ 18:49:57
Anonym

Seems like it



2010-01-12 @ 23:57:31


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus