Skulle kunna använda alla svordomar i boken nu...

Vaknade upp till en solig coh fin dag. Sambon hade också sovmorgon. Han skulle till en herre som ville peta på honom med pinnar och kolla hans rygg.
Rostade mackor till frukost och livet log. Funderade på att göra nått av värde idag, slår nog till på lite kakor minsann. Sagt och gjort!
Medans mannen stod  i duschen kikade jag upp recept och knåpade lite inköpslista. Han åkte iväg, blev petad på, kom hem och packade sin väska till jobbet. Jag fick lifta en bit til affären.

Går in på Konsum, lägger ner bakplåtspapper i min korg och letar efter aluminiumformar. Finns inte! Inte så att det är slu. Nej nej. Finns inte. Lackar ur, ställer tillbaka min korg och går till Ica.

Lägger ner bakplåtspapper i min korg och letar formar. Finns inte!! Slut dock.

Blir lite mer irriterad.

Går till kylen för att hämta smör. Vi har margarin hemma, men man bakar väll iaf kakor på smör.

Jojo. Smörhelvetet är slut fortfaranade!! Suckar högt, så högt att en dam brevid mig flyttar sig lite. Tar sånna dyra smörstavar istället. Fortsätter min handling.
 Strosar lite bland hyllorna och kommer ihåg att vi hittade ett recept med högrev och Hoi Sin sås. På Ica. I deras receptställ.
 Kollar efter sås. FINNS INTE! Är detta ett skämt kan man tro? Herregud. Bestämmer mig för att inte fråga den stackars lilla tjejen som plockar upp varor två hyllor bort. Förmodligen hade jag skrämt livet ur henne.

Går mot kassorna, stannar vid tidningstället och lägger ner en alldeles för dyr tidning i min korg och ställer mig i kö.
Ser att kassörskan tuggar tuggummi, hatar sånt. Byter kö, och kassörskan i den här kassan behöver nog faan gå på charmkurs! Eller iofs, det kanke inte är ett krav att man är trevlig mot sina kunder.
Går ut från affären, kånner mig rånad , (i vanlig ordning på Ica) och förbannad.

Knallar hemåt, går in genom källaren för att jag ska hämta min matberedare till kakdegen. Med den under armen går jag upp för trapporna. Upptäcker då att kärringen som bor under oss  HAR  LÅST KÄLLARDÖRREN  I VANLIG  JÄVLA  ORDNING!

 Varför? Ytterdörren är låst, källardörren utifrån är låst och henns lägenhetsdörr är jämt låst. Orkar inte mer än rycka på axlarna åt hennes låshysteri, vi har prata om det mååånga gånger, går upp till oss, lägger i smöret i kylen och nu sitter jag här.
Ska faktiskt läsa min tidning innan jag börjar baka. DET, mina vänner, är jag värd.

Min sambo har en teori som jag är villig att hålla med om. Ica beställer inte hem dom vanliga märkena som alla är vana vid, utan byter succesivt  ut allt mot sina egna varor. Snart står du där med Icas egna dagstidning också.


Kommentarer
E

Jag gillar Ica, även om vissa butiker är bättre än andra ;)



Blogg: http://sammagamla.blogg.se/
2011-10-20 @ 14:35:55


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus