Solen skiner. Eller??

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har en fruktansvärt stel nacke. Har sovit som en banan i natt. Ungen ville vakna kl fyra och sen inte somna om i sin egen säng.
Svag, trött mamma tog in honom i våran säng. Somna han?? Nää. Så jag fick muta med en vällingfaska.

Ja jag vet!! Han är stor nog att inte äta på natten. Men han gör det jävligt sällan kan jas säga. Så inatt tog trött mamma beslutet att ge honom lite mat. Eftersom det är dagsljus runt fyra rycket på natten så är det annars svårt att få honom att somna om.

Jag behöver mina få timmar sömn. Annars har vi en sur och tvär mamma.
Jag klagar inte! Han sover så bra så. Men jag är sömnkänslig. Och mycket ska hinnas med när han somnat på kvällen. Därför kan det vara skönt att få sova en hel natt, även om den är kort.

Har även idag funderat över Facebook. Alla har ett konto. Det är där allt händer. Man vet vilka som gått isär, som fått barn, som skaffat hund, som klippt gräset, som vunnit på lotto, som köpt bil osv osv.

MEN! AMn ska tydligen passa sig för att iunte bara lägga upp "roliga" saker.
Folk har trillat av pinn, (förlåt det "okänsliga" uttrycket ), på löpnade band här i byn.
Men om man undrar stilla vem det var så blir man sägad. Allt som är tråkigt och känsligt kan man hugga på.

Jag kanske är på ett sånt humör idag.
Om man vet och inget vill säga. Säg inget då för guds skull!! Man väljer själv vad man vill dela med sig av. En oskyldig frågan kan bli så stort tydligen.

Det här inlägget hamnar nog i bitterkategorin, om jag hade nån.

Solen skiner iaf.

Kommentarer
Lisa

Jag var ju en av dom som reagerade på ditt inlägg, och svarade därefter också. Jag vet namnet på den person du frågade om. Vi är alla nyfikna, av naturen. Så enkelt är det. Men jag kan ju bara gå till mig själv, och jag upplevde att det var lite... respektlös. Smedjebacken är inte så stort, så det finns många sätt att ta reda på en sån sak. Utan att be om namnet rakt ut på fejjan. Om du inte har en aning om vem det är, så kan det ju lika gärna vara en släkting till någon på din vänlista. Och det kanske inte känns sådär jätteroligt för den personen att logga in på fejjan och så den där uppdateringen. Bara min tanke. Man får skriva vad man vill, självklart. Men då får man också räkna med att få svar därefter.



Blogg: http://blogg.mama.nu/mellanhimmelochjord
2011-06-23 @ 21:43:57


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus