Hen, ordet som tydligen KNUFFAR BORT hon och han

Ett otal knapptryckningar senare är jag i en diskussion som eskalerade till absurdum.

En enkel diskussion om ordet "Hen"s existens där jag blev på hoppad angående min uppfostran. Att jag vill ge min unge alla möjligheter istället för att fålla in honom.

Min kusin var på andra sidan. Hon tycker att det finns killfärger och tuffa lekar. Det tycker hon också är bra. Killar ska vara tuffa, hårda och leka vilt.
Flickor ska ha flickfärger och leka lugnt.
Sitta med sina dockor och sina nallar och ha kafferep.

Då berättade hon att hon anser att jag har en luddig uppfostran för att jag väljer alla möjligheter och hon en sund för att hon väljer att inget rosa, lila, dockor eller andra tjejgrejer ska nudda hennes barn. Dom är pojkar och ska förbli det.

Jag kände inte riktigt att jag ville sänka mig dit. Att hoppa på hennes föräldraskap. Jag kände att jag ville säga så mycket som kan bli svårt i skrift. På fb dessutom.
Så jag lämnade diskussionen.

Hon "vann". I sitt avseende.
Kan man en vinna denna diskussion?


Kommentarer
Therese

God morgon!! Den diskussionen tycker jag personligen inte att man kan vinna i! Finns ingentligen inget dom är rätt eller fel tycker jag! Alla tycker olika, gäller väl det mesta, ingen kan tycka lika om allt! Personligen har jag aldrig satt på Elias "flickiga" kläder om man nu kan säga vad dom är flickigt o pojkigt! Eller Ebba tvärtom, däremot nu är dom så stora så dom kan välja själva vad dom vill ha! Då kan man fråga sig, vad är rött? Pojkigt, flickigt? Vart drar man gränsen med vad som är vad? ;) Helt enkelt skit i allt som sägs, du gör precis dom du själv vill! Mina barn har ju haft all möjlighet att leka med bilar o dockor, dom har lekt med det som passar dom!! Kram



2012-03-29 @ 08:31:14
Jonna

Svarar hääär! :)



Vore superskoj att ses, sagt de så länge nu så nu får vi fan ta att styra en date ;) !

Har dock fullspeckat schema nu till påsk, många vi måste åka och hälsa på.. MEN jag vill gå ut med Silas minst en gång per dag och då kan vi gå tillsammans, och stanna vid parken så får han leka av sig :) Vi hörs på face :D ! Kramar



Blogg: http://jonnacecilialarsson.blogg.se/
2012-03-30 @ 12:51:18
sandra

Håller med ovanstående. En diskussion om en smak kan inte vinnas, och det är en smaksak om man använder sig av "hen", "flickigt" eller "killigt".



Det jag däremot kan vända mig mot är de som hävdar att det absolut inte finns skillnader mellan könen, men det är en helt annan diskussion.



Keep up the good mommystuff! ;)



Blogg: http://killyourdarlings.nu
2012-03-30 @ 15:55:10


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus