Helgen

Ojojoj. Knökad helg.

På lördagen var det loppis som stod på agendan. Bakluckeloppis på Biltemaparkeringen. Drog väll hem lite nytt skit iaf. Men billigt var det!! Är inte det huvudsaken??

Lördagkvällen slutade med en trevlig grillstund hos ett par människor som är helt underbara. Klockan blev sent men det märktes inte ens. 

Söndagen började med slappfrukost i soffan, blominköp och besök hos mammorna i våra liv. Som vanlig rusar tiden iväg när man är på besök så vi kom hem sent och åt sent. I vanlig ordning.

Sen gjorde familjen nått som inte var så jävla genomtänkt; vi luta ikull oss på sängen runt sjurycket. Vad händer?? Jo, vi somnar såklart. Vaknar åtta och fattar ingenting!
Ungen sov som en stock han också. Han misade sin kvällsvällimg så jag var väll förberedd på att få gå upp inatt och ge han välling. Men inte då! Ungen sov från sju till sju!

Jag går gärna up tidigt och får nå gjort om han sover hela natten.

Vardagen börjar göra sitt intrång

Min sambo har ju köpt ett hus för väldans massa år sen. Däremot har det inte blivit så mycket gjort där under en lång tid. Men i helgen var vi där.

Vi öste runt på lite sågspån och la i lite brädor, spikade fast lite brädor vid andra brädor med svinstor spikpistol, målade fönstergrej, åt medhavd macka och drack bjudkaffe, blev livrädd för att det slog blixtrar om verktygen Fredrik använde och blev skitig i allmänhet.

Det var dessutom jag som klöste runt på byggnadsställning, utan stege, och målade fönstergrejset. Det var även jag som spikade med svinstor spikpistol. Läskigt men spännande. Gjorde inte illa mig på något elektriskt och fick inte allt för mycket färg på mig.

Nu till helgen så var det ju utlovat överraskningsutflykt. Vi får väll se vad som händer med det. Fisen är tokförkyld och jag börjar snora och det svider i halsen. Inte OK: Jag hatar att var förkyld och fisen var sjuk alles nyss. Usch!!

Så jag lär väll ta tag i hemmet så det ser skapligt ut ifall jag blir sjuk. Ser fram emot det, verkligen..

Nästa helg

Min sambo har tydligen planerat något för oss nästa helg. Men han kan inte riktigt säga vad det är. Vissa människor skulle kalla det en överraskning.
Jag gillar överraskningar.


Annars då?
Flyttar, flyttar, städar, plockar, flyttar, rumsterar. Har hunnit med att praoa i bageriet också.

Lillfisen är hos sin far den här veckan. Så jag är solo om dagarna. Känns konstigt. Men jag hinner ju nått iaf.

Kakor skulle bakats idag. Hur gick det med det? Tja, det har inte hänt så mycket på den fronten. Men det har hänt mycket annat.

Nytt liv

Som alla säkert redan hört så har jag och Isaacs pappa gått ifrån varandra. Går inte in på detaljerna. Men lyssna ni på skvallret, det stämmer säkert.

Nu för tiden är jag alltså smebacksbo igen. Känns ok. Så småningom ska vi landa i Gubbo.

Isaacfis har det fint och skrattar och grejar dagarna i ända. Nästan.

 Idag har varit en vidrig dag. Ingenting funkade, INGENTING. Inte gymma, inte knalla gåstol, inte sitta i bumbo och kika på mig när jag grejade, inte sitta i famnen.. Ingenting.
Tillslut spydde han ner mig totalt så vi fick ta en dusch sen slockna han. Så nu sover han gott sen en stund tillbaka.

När F har slutat  jobbet för idag och klippt sig klart så blir det en promenad innan det ska lagas kvällsmat.
Dagarna rullar på.

Trots ändrad adress.

Tidning, frukost och sol på balkongen. Lov...

img_0434 (MMS)

Tidning, frukost och sol på balkongen. Lovely!!


Älskade Isaac! 7 månade idag.

img_3064 (MMS)

Älskade Isaac! 7 månade idag.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus