Försäkringskassan del 2

Nu så! Idag satt pengarna på mitt konto.

Tack tack tack Försäkringskassan. Jag flummar till det, ni fixar. Underbart.


Utlovad sammanfattning av 19/2

Jo då, jag var ju på fest.

Gick ut starkt med en och en halv grogg hemma medans jag målade naglarna och piffade i allmänhet.

Dålig idé att måla naglarna när man är lite lurig. Högerhanden blev ju att se ut som små skalbaggar sprungit över nagalarna med sina små fötter. Tatt. Men det var mörkt lack så ingen såg det..

Hade kombinerat en GRYM outfit inför kvällen. Jag var riktigt jävla skitsnygg helt enkelt. Bara så ni vet.

Anlände till kalaset i en svart, stor bil med tonade rutor. Det skapade lite förvirring hos kalasdeltagarna som redan var på plats. Det smögs bakom gardiner och det släcktes för att kunna se vem det var som anlänt. Var det måntro en kändis?? Jajemän! Det var ju jag. Ingen blev ju besviken.

Slog till på en ciggarett så snart jag hade installerat mig. Och det mina vänner, det var GOTT! Nu har jag inte rökt på ett år den 11 mars, men den där ciggen var värd. Definitivt. Men jag blir nog bara en snikrökare på fester. Jag blir en sån som jag, när jag rökte själv, avskydde. Faan skaffa eget istället för att bomma mina. 

Kvällen fortlöpte på redan förutsett vis, jag hamnade vid datorn där musiken fanns. Varför blir det alltid så? När jag hittar en film eller skivsamling hos nån kan jag bli kvar där länge. Pilla och plocka och "Ohh"a och "Ahh"a.

När fröken ansåg att hon kalasat klart, ringde hon bästaste Fredrik och han kom och hämtade. Hon hade ju dagen till ära dragit på sig ett par dödshöga stövlar. 11,5 cm klack. Jojo, dom vill man inte knalla hem i, lite salongs, när det är -15  grader. Nänä. Men Fredrik var ändå i krokarna så han plocka upp mig.

Det blev lite skitsnack i bilen innan jag kom hem.
Väl hemma tog jag en dusch. Underbart skönt! Jag hade förmodligen inte orkat sminkat av mig. Annars är jag svinnoga med sånt. Jag har ju en sambo som gärna påpekar mina rynkor runt ögonen..

Söndag morgon kom.. och jag mådde bra!! Förvisso lite seg men inte att spår av att jag hade varit full för första gången på ett år exakt.

 Helgen 19-20 februari förra året blev nämligen liten bebis tillverkad.


Hemmakväll

Efter en dag nere på bullhaket så ser vi framemot att slappa i soffan. Till skillnad från vilken dag??

Sambon hänger i soffan med sin kusin, jag hänger i köket med min dator och lite musik. Fredrik då?? Idag är han minsann hos sin Flicka. Men i morgon är ordningen återskälld. Min sambo är nöjd att jag har en till pojkvän, så han kan spela medans vi lagar mat. Funkar för oss.

Kvällens meny är en riktigt slappgrej. Hamburgare med nån potatisprodukt. Det som finns i frysen  helt enkelt. Ibland kan det vara skönt att inte laga mat i flera timmar. I morgon blir det riktig mat så det blir matlåda till dom som jobbar.




Försäkringskassan

Dom får utstå mycket skäll och gnäll.
Jag har aldrig varit i kontakt med dom innan jag blev mamma. Jag fixar allt på internet dessutom så jag pratar aldrig med dom heller. Förens idag.

Jag är förmodligen Sveriges klantigaste och mest förvirrade mamma.

Jag har glömt att ansöka om föräldrapeng för Januari. IDIOT!

Men jag skickade in en ansökan igår, ringde idag och förklarade läget och den snälla telefonisten fixade! Hon fixade allt. Grymt.
Får inga pengar i morgon men väl i mitten på mars. Jävla tur..
                                           Underbara Försäkringskassan.

(Detta betyg kan i framtiden ändras. Om man tänker på hur mycket andra klagar och gnäller på dom. Men nu är jag såååå nöjd. )

Solvatten

Helt fantastisk uppfinning. Jag hade vela uppfunnit den. Jag hade också vela ha en slant över för att köpa en flaska:

Solvatten



Big Brother

Reality Tv är ett begär från min sida. Hur folk kan lämna ut sig själv på det där viset.
Hur dom kan blotta sitt liv, sin själ och ibland sitt underliv för hela svenska folket.

 Jag har nog faan sett alla sorters realitysåpor. Big Brother, Baren, Villa Medusa, Kungarna..
Jonas är dock inte lika impad av det. Jag får smyga undan för min dagliga fix. Tur att så många av mina vänner är lika torsk som mig. Så jag har nån att ventilera med om detta fenomen.

Det här inlägget har förövrigt tagit 50 min att skriva.. Tvn är på såklart.

                             Tv året 2o11 börjar galant!

Ärtsoppa

Nu har husmorsan slagit till!!

 Idag blev det ärtsoppa, från grunden. Började laga igår redan. Lade ärtor i blöt och kokade ett lägg av fläsk. Döm om min förvåning när det blev nattjobb för min del!!Typ..

Slog igång grisen runt sex snåret. Den var isärpillad och klar runt elva rycket. Jodå..

Men gott blev det. Lite läskigt att dela  med den där svålen som var alldeles mjuk och slipprig.. Men va faan, folk har ju ätit det här i många år.

Så jag skärpte till mig och gick loss med kniven på det stackars grisbenet.

Blev dock ingen varm punch till. Nästa gång..

Bakat igen

Nu har jag ännu en gång knåpat ihop nått ätbart. Det blev: Kattungor, Chokladripplade Ingefärskakor och Brownies, igen. Stjärnorna gjorde sig riktigt bra på bild.


Jag ljuger

Har insett att jag ibland ljuger för er. Jag LOVADE att jag skulle lägga upp en bild på extragrejen jag gjorde till ett paket.. I söndags. Mmm. Har ni sett den här än?? Nä.. Men nu så!!



Pillig, söt och jätterosa!

Så jävla typiskt att man gör nått rosa till en tjej. Jag gillar inte rosa. Utom när det kommer till pyssel. Ingen färg är så tacksam att pyssla med som rosa. Svea blev iaf glad.. Fast mest hennes mamma.

Grogg

Sådär ja! Tagit reda på monsterdisken från helvetet nyss.. Usch!

Hade en liten, liten sammankomst här igår. Jag , sambo och bästa Fredrik. Vi åt god mat, snacka en massa skit, kolla på en 10dels film och drack grogg.  Jo ni läste rätt go vänner! Jag drack grogg. En lite, liten en.. typ 5 %Bacardi Razz och 150% Sprite. Snurra lite i skallen efter det. 

Måste ju ladda upp. Ska på fest i helgen. Första fyllan på ett år ganska precis. Nervöst!
Förmodligen dricker jag två groggar, blir uppkäftig som få, visar tuttarna och sen är kvällen slut. Eller? Nej då, jag är ju vuxen. Om än liiiite ovan.

Ni får väll höra om katastrofen på måndagen. Om jag tar mig ur sängen vill säga.. =)


Skrämmande

Får det gå till så här?

Jag blir rädd. Ska inte min son i framtiden få ha på sig ett rosa plagg om han vill det?? Ska jag då vara rädd att han blir mobbad.
Barn är elaka, så elaka många gånger. Men, det kommer ju någonstans ifrån.
 Förmodligen fördomsfulla föräldrar. (Är jag fördomsfull nu?)  Jag vill faan inte bli en sån.

Jag har vänner som är homosexuella. Jag har väll aldrig trott att dom "blev" honomsexuella för att dom fick ha rosa eller leka med dockor när dom var små.

Jag lekte väldigt sällan med dockor, gillar inte rosa så fantastiskt mycket, var med min pappa på massa bilgrejs, umgicks mest med killar , hade väll inte långt svallande hår och långa målade ögonfransar, byggde kojor och var skitig. Men inte blev jag homosexuell.

Har tappat tråden och kommer nog kunna dravla på i all evighet men ni fattar.

Jag ska faan hemskola min son!

Inlurad

En ny men väldigt bra vän har lurat mig att börja läsa en väldigt rolig blogg. Förmodligen kommer ni med liiiite torr humor inte finna den fullt lika underhållande som han och jag gör. Men det får stå för er. Varse!

Man med intressant livsåskådning.

Han berör ett intressant ämne i ett av sina inlägg. Skivor. Han gick till en skivbutik och bläddrade. Jag trodde inte skivbutiker existerade längre!?
Kan ju iofs vara för att den i Ludvika varit stängd i vadå,  10 år?  Gemene man köper sin musik på Åhléns nu för tiden. Om det ens köps någon musik?  Nu har vi ju Spotify. Jag själv använder ju det flitigt. Köper inte så mycket nya skivor. Vet inte varför. Saknar att stå i en skivbutik och bläddra håglöst till ett guldkorn dyker upp.

Det är därför jag dyker på lpskivorna som en utsvulten hök så fort jag är på loppis. Där kan jag står i timmar om det är möjligt och titta, fnissa och förfasas. Jag kan köpa en skräpig skiva för att det är ett fint konvolut dessutom.
Ett vanligt beteende månne??

Jo faan!
Det finns visst en skivbutik i Ludvika, men sånna fantasipriser att man blir mörkrädd. Inte roligt.


Solsidan

Kollade just på Solsidan från i söndags. Så jävla roligt. Väldigt lika vårat liv.

Vi har hemmabiosystem, inget avancerat men lite ljud. Det innebär att vi har en förstärkare med krånglig dosa. Eller krånglig är den inte, bara när man vill titta på film eller spela tvspel. Tusen knappar känns det som, typ två i verklligheten.
 Meeen, den retar mig till vansinne! När man vill slå av tvn och gå och lägga sig så går det inte!! För då har man glömt att trycka på reciever och då kan man inte stänga av förstärkaren. Så när man har insett det och tryckt på en ANNAN gul knapp som stänger av tvn, så slår tvn på sig igen och så står man där som ett fån och är så förbannad att man vill kasta dosan på tvn.

Det är dessutom därför jag inte får spela bilspel eller liknande på Jonas tvspel. Nu för tiden har ju inte tvspelsdosor nån sladd, då kan man slänga in dosan i tvn.


Totalt dravligt, men jag lider av bebishjärn just nu. Heelt. mos. Kollar bara andra bloggar och kommenterar jävligt dåligt.

 Jag hoppas jag hittar tillbaka till mitt vanliga jag snart.


Fredagsmys

I vanlig ordning har familjen kollapsat i soffan. Mannen har hyrt film och ungen ligger och tjålar och vägrar sova.
Förvisso har jag inte gjort någon ansträngning att lägga honom. Dom där rutinerna kommer nog faan aldrig sättas.

Chipsen och dippen är framdukade, Haiwan upphälld och tvn på. Men jag har redan sopat i mig två glas läsk, knött i mig en jävla massa chips och dip men filmen är inte ens igång än! Vi sitter som vanlit i varsit hörn med en varsin dator.

Har faktiskt varit lite produktiv på kvällskvisten. Slagit in två paket och gjort en liten specialare till ett av dom. Lägger ut bild när det är överlämnat.

Men nu ska jag nog sparka på sambon och kasta upp ungen på mig så han kan kura ner sig och somna. Imorgon blir det en heldag på stan. Nån slags rallydag inför svenska rallyt. Kan bli  skoj!


Tillfälligt beroende

Jag har insett att jag har ett beroende. Bildredigering. Sjukt beroende. Just nu..


Första smakis.




Morot. Tummen upp.

Det här är även ett tävlingsbidrag i en tävling där man kan få sin bild avritad av en extremt händig konstnär.
Bilden lämpar sig bra för att det är fina färger och en glad unge!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus