Inlurad

En ny men väldigt bra vän har lurat mig att börja läsa en väldigt rolig blogg. Förmodligen kommer ni med liiiite torr humor inte finna den fullt lika underhållande som han och jag gör. Men det får stå för er. Varse!

Man med intressant livsåskådning.

Han berör ett intressant ämne i ett av sina inlägg. Skivor. Han gick till en skivbutik och bläddrade. Jag trodde inte skivbutiker existerade längre!?
Kan ju iofs vara för att den i Ludvika varit stängd i vadå,  10 år?  Gemene man köper sin musik på Åhléns nu för tiden. Om det ens köps någon musik?  Nu har vi ju Spotify. Jag själv använder ju det flitigt. Köper inte så mycket nya skivor. Vet inte varför. Saknar att stå i en skivbutik och bläddra håglöst till ett guldkorn dyker upp.

Det är därför jag dyker på lpskivorna som en utsvulten hök så fort jag är på loppis. Där kan jag står i timmar om det är möjligt och titta, fnissa och förfasas. Jag kan köpa en skräpig skiva för att det är ett fint konvolut dessutom.
Ett vanligt beteende månne??

Jo faan!
Det finns visst en skivbutik i Ludvika, men sånna fantasipriser att man blir mörkrädd. Inte roligt.


Kommentarer
Erika

LP gör visst comeback, har för mig att jag läste härom nyss att CDON börjat med vinyl. Och många amerikanska (och andra också) artister släpper faktiskt sin musik på vinyl också.

När jag bodde i Stockholm fanns det en Myrorna mitt på Söder som hade ett helt rum med vinyler, alla kostade 10 kronor, och man hittade alltid något där!



Blogg: http://sammagamla.blogg.se/
2011-02-21 @ 11:24:49
Erika

Hahaha! Måste vara en bra bloggare, rekommenderar ju samma bok som jag brukar göra; "Jag är inte söt".



Blogg: http://sammagamla.blogg.se/
2011-02-21 @ 11:27:49


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus