Advent

Advent är här om några timmar. Jag har gett mig in i Narnia för att leta rätt på alla julgrejorna. Hittar en av tre ljustakar.. Jaja, får väll nöja mig.

Stoppar in den i väguttaget, den är DÖD!
Där fick ja för att ja snålshoppa på Rusta. Så det blir en tur upp dit idag för att införskaffa tre nya stakar. Sen hem och slita i gardinerna och slåss med stjärnorna till fönstrena. Ska hinnna klämma in ett barnkalas på det här dygnet också. *svettig*

Imorgon är den stora pyssel- och pyntdagen i Smedjebacken. Då ska allt upp på fiket. Det kommer bli så jävla bra.
Juligt så det förslår.

På söndag klockan 13.00 slår vi upp portarna till ett mysigt och juligt fik. Ni är så välkomna så.
Klockan 23.00 samma dag far jag mot ULLARED! Ifall ni har missat det i något av mina tidigare inlägg.. Stora spenderbyxorna på.  Varenda julklapp ska inhandlas så jag slipper kuta som en tok sista veckan.

Rosa Tomten: Du är så välkommen så. Tisdag kanske?? Kaffe och fruarna?

Ut och in vända ögon

Seriöst, det här har varit den kaosigaste måndagen på länge.

Jag har en speciell rutin på morgonen, som alla har. Klockan ringer, stappla in i badrummet, tandkräm på tandborsten, kissa medans jag borstar, tvätta ansiktet, sätta i linserna, gurgla, spotta, klä på , leta cigg och sen gå och ta på skorna.

MEN! Måndagen den 23dje november ska gå till världshistorien som Kaosdagen.

Dagen började med att jag tog 5 min extra sovmorgon, (varför heter det så förresten?? Om man sover, är det ju inte morgon än??), vilket var fruktansvärt korkat.
 Klockan ringer, stappla in i badrummet, tandkräm, kissa, tvätta ansiktet, linser... Inte då! Linserna krånglar, nå jävla skräp på. Rester från lördagen troligtivs. =).
 Gurgla, missar typ handfatet när jag spottar, dvs, hälften på mej själv. Skit samma, klä på, nej inte det heller!, Mjukisar bakochfram och sen delar sej väll dragkedjan på tröjan. Jaja, det läggs på framtiden, sliter på mej jackan. CIGGEN! Hittar dom i fickan. (Vart annars). Drar upp dragkedjan så ingen ser min tröja som fastnat i dragkedjan.

Till saken hör att jag måste lås upp och låsa tre dörrar innan jag är fri. Dörr ett, Check. Dörr två, Check. Dörr tre.. Halleluja! Den är öppen! Skiter  att låsa den.
Hasar mej över vägen, hinner vända mej om, då kommer bussen!
Råflyt! Hade jag missat den hade hela dagen blivit galet sne. Kastar mej av bussen på min slutdestination , tänder en cigg och landar en sekund. 
 

Känns som att veckan kommer bli lååång. Har iaf min fina nya soffa på plats. Det är värt guld. Känner mej som tummelisa när jag sitter i det stora hörnet.

Leksakskataloger

I min brevlåda igår låg det en leksakskatalog. Fine. Det är ju den tiden på året. Släpar upp den för trapporna, slänger upp den på köksbordet och bläddrar igenom den.Men vad skådar mitt öga!! Har världen blivit tokig??

Varför i hela helvete måste Hello jävla Kitty jävel ta upp så mycket plats?!

Kan ingen letar reda på uppfinnaren och deportera denne till underjorden?  Helt seriös, det är inte så att när jag var liten så fick jag leka med kottar, nejdå, jag hade leksaker. Men då snackar vi typ Mickis & BRIO. Kvalitets leksaker som uttvecklar barns fantasi.
 Nuförtden behöver dom små tvåfotingarna inte använda huvudet. Det är ju alltid med några käcka tillbehör. Då är den där katten endast uttänkt att användas med den extrautrustningen. Va händer om nappflskan eller va det nu är, kommer bort? Kissen slängs i ett hörn blir liggandes där och ser sorglig ut. Väl investerade 400 spänn *suck*

Nu är det inte bara kattrackan som kommer med plusmeny, det är tusen andra, dyra leksaker som gör det också. Men den där katten retar mitt sinne så till den grad att jag måste lufta mina tankar på det här viset. 

 Seröst, barn av 80 talet: Vill ni att era små ska ha en fantasiförmåga i stil med en morot om sej, det blir strömavbrott?? Nä , just det. Aktivera glinen!!
 Inga ungar har dött av att gå ut i skogen och bli blöt. Lite snoriga kanske men vafan..
Då har barnet tillfällig extrautrustning.



Shoppingtok!

Den 29/11 då beger jag och mina två kusiner ut på vägarna, mot ULLARED!
Detta lågprismeka för oss vanliga svenssons.  Det ska inhadlas: julkappar till alla barn, baskläder såsom linnen, tshirtar och leggings. Sånt man aldrig kan ha för mycket av.

En god vän sa till mej: Ta inte med då mycket pengar, för då sticker det iväg och blir farligt mycket i vagnen.
Det är väll det som är meningen min söta lilla S. Det ska vara överfullt i vagnen, så fullt så bakluckan skall knytas fast med ett skosnöre på vägen hem!



       Jag erkänner alltså härmed: Jag är en snål shopaholic! Men en stolt sådan.


blä..

Jävla skit väder! Varför kan det för i helvete inte snöa?!  *suck*

Har haft kaffebesök i kväll. A och J va här nån timme, bläddrade i mina ny införskaffade tidningar med jul tema, druckit kaffe och hängt framför tvn.
Börjar man bli vuxen om man tittar på nyheterna med sällskap? Har ja nog aldrig gjort förr..

Snart stundar Per Morberg på 4+. Veckans höjdpunkt. Efter Grey´s och fruarna såklart.

Mannen är på väg hem på hala, vintriga vägar. Som tur är kör inte han. Han lät så trött när jag prata med honom.

Funderar seriöst på att diska, göra en kopp te och krypa ner i soffan och somna där. Men då kommer ja väll gå som en ostkrok imorgon. Äh, vi chansar...



100 spänn

Just lagt en stor order på HM´s hemsida. Men först bråkade den lite. Allt jag la i min kundkorg FÖRSVANN!! Lite lätt sinnu..
Så då logga jag ut, dumsurfa lite, beklagade mig för min kusin att det va bråk på sidan och att aaaaaallt jag ville ha säkert var slut när den funka igen.

 Mycket jävla riktigt! Dom söta leopard ballerinisarna va ju såklart sopslut! Skit HM..
Men dom gjorde mig glad igen. Köpte en klänning för 299:-. I kassan 199:-.... Huuummm. Så jag gjorde som alla skulle gjort...
 Bokade orden fort som faan, betalade på en gång och nu hoppas ja att dom inte kommer på i efterhand att det vart nå fel.. Och dessutom snöa det idag igen!! Dagen blev just mycket bättre...


Deppväder

Vem orkar var glad och sprallig i det här vädret.. *suck* Man vill helst gosa ner sig under filten och dricka varm choklad. Men det kan man ju inte göra. Iallafall inte om man vill kalla sig vuxen i samma mening. Ja vill vara ovuxen i det läget.

Mer då?? Ljusparty igår. Mycket trevligt. Dock kom det inte så mycket folk som jag hade tänkt. Men vi provar i mindre skala i februari igen.
Planerar en resa med kusin L och några hon känner till ULLARED! Sa sist jag va dit att ja inte skulle göra om det. Men visa mej en människa, (kvinna), som inte vill shoppa billigt. Framför allt till jul. Det är många paket som ska införskaffas.


Den är fångad

Idag hände det, jag fångade en stor jäkla snöflinga på tungan. Så nu är det vinter, eller iaf nån timme till, sen smälter det väll bort och blir slask. *suck*

Köpte årets först jul-måste idag.: Amelia Jul. Man blir så glad av den. Det betyder att julen, (och pyntet), är nära.

Så nu ska jag kura ner mej i soffan med tidning, julmust och clementiner och bara finnas.

Snö

ÄNTLIGEN! Snön börjar sakteliga dala ner över oss. Idag har det iofs blåst orkan så det ila i benmärgen. Men någon lite snöflinga har man snappat upp. Lite tidigt att försäka fånga dom på tungan dock.

Annars då? Jo, träffade min söta lilla polkagris idag. En liten supersnabb visit på hennes jobb, bytte några snabba ord. Det börjar lösa sej för bruden! Mycket bra..

Kuta in en snabb sväng på Åhléns affären och införskaffade en skiva. Försökte gå förbi julpyntet med skygglappar, gick sådär. Blev två paket julkort, vilket är en nödvändighet. Så döm mej inte!
 Är en riktig jultorsk, julmusik från 1 november, granen upp 1:a advent och sen är det bara att mysa och dricka glögg.

Mot all förmodan har ja inte så mycket julpynt, räcker med gran,två tomtar och ljusstakar.  Tomtar är liksom ett litet gissel för mej. Finns inte många tomtar ja tycker om. Antingen är dom rentav anskrämliga ellr så har dom elaka ögon eller är typ rosa. ROSA! Vem faan kom på att det ens ska finnas rosa tomtar? Inte var det Jultomten själv iaf..

ensam

Mannen i mtt liv har lämnat Dalarna. Iallafall tills torsdag. Då kommer han hem igen. Och åker på måndag och kommer hem på torsdag och åker på måndag osv osv.. Ni fattar poängen. Han jobbar alltså borta.
Det är skönare än man kan tro faktiskt. Lite egen tid på kvällarna när man inte vill prata med någon eller hitta på något. Är ok med att ligga på soffan och dumglo på tvn.

Iaf ser det ut som jag, arbetslös på eget bevåg sen augusti 2008, har skaffat mej en praktikplats. Jippie! Kan ju möjligtvis generera i ett jobb. Och det är ju alltid välkommet.



Ny mössa

Helgen var lugn. Grogg och film på lördagen med kusin A och vän T. Det var mycket trevligt.
På söndagen vart det en vända till den kupolformade gallerian.  Införskaffade ett par TOK söta tumvantar med matchande mössa. Typ snöleopard mönster. Och en bunt billiga örhängen också.

Ungerfär tio meter från hemmet inser jag och A att vi inte köpte barngrindarna som vi lovad kusin L. JOBBIT!
Inte mycket att göra åt.

Hinner lagom in i huset och tänder lite ljus så står hjärtat mitt och kusinens sambo på trappan  och är officielt hemkommna från Gotland. Crosstävling.

Presentdags! Mannen i mitt liv hivar upp en ny mössa åt mej. Välkommet, men det roliga är ju att jag tidigare haft 0 mössor. Nu har jag plötsligen ett helt gäng. Eller iaf två..*fniss*

Vi packar in oss i bilen och lämna Räfvåla. Åker hem till oss, ringer efter mat, slår oss ner med den och kollar Bones. Alldeles lagom avslutning på helgen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus