Snö

ÄNTLIGEN! Snön börjar sakteliga dala ner över oss. Idag har det iofs blåst orkan så det ila i benmärgen. Men någon lite snöflinga har man snappat upp. Lite tidigt att försäka fånga dom på tungan dock.

Annars då? Jo, träffade min söta lilla polkagris idag. En liten supersnabb visit på hennes jobb, bytte några snabba ord. Det börjar lösa sej för bruden! Mycket bra..

Kuta in en snabb sväng på Åhléns affären och införskaffade en skiva. Försökte gå förbi julpyntet med skygglappar, gick sådär. Blev två paket julkort, vilket är en nödvändighet. Så döm mej inte!
 Är en riktig jultorsk, julmusik från 1 november, granen upp 1:a advent och sen är det bara att mysa och dricka glögg.

Mot all förmodan har ja inte så mycket julpynt, räcker med gran,två tomtar och ljusstakar.  Tomtar är liksom ett litet gissel för mej. Finns inte många tomtar ja tycker om. Antingen är dom rentav anskrämliga ellr så har dom elaka ögon eller är typ rosa. ROSA! Vem faan kom på att det ens ska finnas rosa tomtar? Inte var det Jultomten själv iaf..

Kommentarer
Polkagrisen

Jotack, den var mycket supersnabb! Dina julkort var (för att göra denna hissa-dissa-kommentar lite längre) väldigt fina! Jag ska bli lika duktig som du på att pyssla och dona och grejsa! Vänta du bara ;)



Blogg: http://simonemalm.blogg.se/
2009-11-05 @ 01:52:53


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus