Ut och in vända ögon

Seriöst, det här har varit den kaosigaste måndagen på länge.

Jag har en speciell rutin på morgonen, som alla har. Klockan ringer, stappla in i badrummet, tandkräm på tandborsten, kissa medans jag borstar, tvätta ansiktet, sätta i linserna, gurgla, spotta, klä på , leta cigg och sen gå och ta på skorna.

MEN! Måndagen den 23dje november ska gå till världshistorien som Kaosdagen.

Dagen började med att jag tog 5 min extra sovmorgon, (varför heter det så förresten?? Om man sover, är det ju inte morgon än??), vilket var fruktansvärt korkat.
 Klockan ringer, stappla in i badrummet, tandkräm, kissa, tvätta ansiktet, linser... Inte då! Linserna krånglar, nå jävla skräp på. Rester från lördagen troligtivs. =).
 Gurgla, missar typ handfatet när jag spottar, dvs, hälften på mej själv. Skit samma, klä på, nej inte det heller!, Mjukisar bakochfram och sen delar sej väll dragkedjan på tröjan. Jaja, det läggs på framtiden, sliter på mej jackan. CIGGEN! Hittar dom i fickan. (Vart annars). Drar upp dragkedjan så ingen ser min tröja som fastnat i dragkedjan.

Till saken hör att jag måste lås upp och låsa tre dörrar innan jag är fri. Dörr ett, Check. Dörr två, Check. Dörr tre.. Halleluja! Den är öppen! Skiter  att låsa den.
Hasar mej över vägen, hinner vända mej om, då kommer bussen!
Råflyt! Hade jag missat den hade hela dagen blivit galet sne. Kastar mej av bussen på min slutdestination , tänder en cigg och landar en sekund. 
 

Känns som att veckan kommer bli lååång. Har iaf min fina nya soffa på plats. Det är värt guld. Känner mej som tummelisa när jag sitter i det stora hörnet.

Kommentarer
Rosa Tomten

SOFFAN ÄR HEMKOMMEN ! Tjiihooo ! Då smyger jag förbi någon dag :D



Blogg: http://simonemalm.blogg.se/
2009-11-27 @ 15:33:44


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus