Leksakskataloger

I min brevlåda igår låg det en leksakskatalog. Fine. Det är ju den tiden på året. Släpar upp den för trapporna, slänger upp den på köksbordet och bläddrar igenom den.Men vad skådar mitt öga!! Har världen blivit tokig??

Varför i hela helvete måste Hello jävla Kitty jävel ta upp så mycket plats?!

Kan ingen letar reda på uppfinnaren och deportera denne till underjorden?  Helt seriös, det är inte så att när jag var liten så fick jag leka med kottar, nejdå, jag hade leksaker. Men då snackar vi typ Mickis & BRIO. Kvalitets leksaker som uttvecklar barns fantasi.
 Nuförtden behöver dom små tvåfotingarna inte använda huvudet. Det är ju alltid med några käcka tillbehör. Då är den där katten endast uttänkt att användas med den extrautrustningen. Va händer om nappflskan eller va det nu är, kommer bort? Kissen slängs i ett hörn blir liggandes där och ser sorglig ut. Väl investerade 400 spänn *suck*

Nu är det inte bara kattrackan som kommer med plusmeny, det är tusen andra, dyra leksaker som gör det också. Men den där katten retar mitt sinne så till den grad att jag måste lufta mina tankar på det här viset. 

 Seröst, barn av 80 talet: Vill ni att era små ska ha en fantasiförmåga i stil med en morot om sej, det blir strömavbrott?? Nä , just det. Aktivera glinen!!
 Inga ungar har dött av att gå ut i skogen och bli blöt. Lite snoriga kanske men vafan..
Då har barnet tillfällig extrautrustning.



Kommentarer
Natta Jones - Mindfuck!

Absolut. Mina barn ska jag tvinga leka med pinnar :)



Blogg: http://nattajones.blogg.se/
2009-11-19 @ 10:19:03
Polkagrisen

Aw, söt du är! Men hade faktiskt inte ens en tanke på det då :) Tvingade mig själv till ett nattpass i tvättstugan inatt så har tvättat de två viktigaste maskinerna nu :)



2009-11-19 @ 22:12:27


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus