Skrämmande

Får det gå till så här?

Jag blir rädd. Ska inte min son i framtiden få ha på sig ett rosa plagg om han vill det?? Ska jag då vara rädd att han blir mobbad.
Barn är elaka, så elaka många gånger. Men, det kommer ju någonstans ifrån.
 Förmodligen fördomsfulla föräldrar. (Är jag fördomsfull nu?)  Jag vill faan inte bli en sån.

Jag har vänner som är homosexuella. Jag har väll aldrig trott att dom "blev" honomsexuella för att dom fick ha rosa eller leka med dockor när dom var små.

Jag lekte väldigt sällan med dockor, gillar inte rosa så fantastiskt mycket, var med min pappa på massa bilgrejs, umgicks mest med killar , hade väll inte långt svallande hår och långa målade ögonfransar, byggde kojor och var skitig. Men inte blev jag homosexuell.

Har tappat tråden och kommer nog kunna dravla på i all evighet men ni fattar.

Jag ska faan hemskola min son!

Kommentarer
Sara Nordberg

Du kanske inte var tjejig Karin men du var en underbart söt tjej iaf =)

Kram



2011-02-12 @ 18:04:26
Therese

Vet du vad! Jag tror inte det spelar någon roll alls i om du har rosa eller svarta kläder på lilleman. Är han bög så är han ju det från födseln, det hänger ju inte på färgen på kläderna. Jag antar att det är det många är rädda för, jag är en ganska "stark" person o helt ärligt så skiter jag i om Elias vill ha en rosa tröja, tittade i HM för någon dag sen o på killsidan fanns det minst 2 rosa tröjor. Vet att jag har fått höra att jag har "gjort" mina barn till pojke o flicka. Men det står jag upp rakryggad o säger att det har jag då rakt inte gjort, eftersom jag har en pojke o en flicka så har Ebba haft världens chans att leka med bilar o Elias med dockor eller vad det nu må vara. Men dom har inte varit intresserade, jag kan ju inte nå gärna "tvinga" dom att byta leksaker med varandra =) Ebba har alltid varit en prinsessa, men nu! Hoppsan, ja jag vet inte vad, men någon prinssesa är hon då inte =) Sov gott! Kram



Blogg: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se
2011-02-12 @ 23:08:05
Erika

Klart att du är homosexuell Karin, du vet bara inte om det ;)



Blogg: http://sammagamla.blogg.se/
2011-02-21 @ 11:18:37


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus