Utlovad sammanfattning av 19/2

Jo då, jag var ju på fest.

Gick ut starkt med en och en halv grogg hemma medans jag målade naglarna och piffade i allmänhet.

Dålig idé att måla naglarna när man är lite lurig. Högerhanden blev ju att se ut som små skalbaggar sprungit över nagalarna med sina små fötter. Tatt. Men det var mörkt lack så ingen såg det..

Hade kombinerat en GRYM outfit inför kvällen. Jag var riktigt jävla skitsnygg helt enkelt. Bara så ni vet.

Anlände till kalaset i en svart, stor bil med tonade rutor. Det skapade lite förvirring hos kalasdeltagarna som redan var på plats. Det smögs bakom gardiner och det släcktes för att kunna se vem det var som anlänt. Var det måntro en kändis?? Jajemän! Det var ju jag. Ingen blev ju besviken.

Slog till på en ciggarett så snart jag hade installerat mig. Och det mina vänner, det var GOTT! Nu har jag inte rökt på ett år den 11 mars, men den där ciggen var värd. Definitivt. Men jag blir nog bara en snikrökare på fester. Jag blir en sån som jag, när jag rökte själv, avskydde. Faan skaffa eget istället för att bomma mina. 

Kvällen fortlöpte på redan förutsett vis, jag hamnade vid datorn där musiken fanns. Varför blir det alltid så? När jag hittar en film eller skivsamling hos nån kan jag bli kvar där länge. Pilla och plocka och "Ohh"a och "Ahh"a.

När fröken ansåg att hon kalasat klart, ringde hon bästaste Fredrik och han kom och hämtade. Hon hade ju dagen till ära dragit på sig ett par dödshöga stövlar. 11,5 cm klack. Jojo, dom vill man inte knalla hem i, lite salongs, när det är -15  grader. Nänä. Men Fredrik var ändå i krokarna så han plocka upp mig.

Det blev lite skitsnack i bilen innan jag kom hem.
Väl hemma tog jag en dusch. Underbart skönt! Jag hade förmodligen inte orkat sminkat av mig. Annars är jag svinnoga med sånt. Jag har ju en sambo som gärna påpekar mina rynkor runt ögonen..

Söndag morgon kom.. och jag mådde bra!! Förvisso lite seg men inte att spår av att jag hade varit full för första gången på ett år exakt.

 Helgen 19-20 februari förra året blev nämligen liten bebis tillverkad.


Kommentarer
Bästaste Fredrik

Inte bakis men väl mosig i skallen....Och ja jag lär väl intyga med dig, att du var enormt snygg. Bästa på hela kvällen var när jag fick plocka upp dig som en hora vid ett mörkt gathörn. Där du stod lutad mot väggen med en fot stödjandes mot väggen..... Men du verkade ha haft en trevlig kväll, och det var du värd.



2011-03-01 @ 22:52:10


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus