En sån dag idag

Vovven har en sån dag. En "hoppsanstuddsanhejsan"dag. En dag när hans matte måste hinna med lite grejer, men inte hinner för han har damp. Men efter en rask promenad så får han vila i buren en stund. Så jag hinner diska, plocka, förbereda maten och duscha.

Svärmorsan fyller ju 50 år idag! Eller egentligen imorgon, men vi firar henne idag. Så sambon är dit nu med smörgåstårtor och hjälper nog till att bära lite bord och så.

Har en snabb bebis update också.
Var hos bm i tisdags.  Hade lite högt socker, vilket kan bero på en halv asksöta björnar som slank ner en halvtimme innan.. =) Hoppsan! Så det blir en till glykosbelastning. Inte roligt, men nödvändigt.
Alla mått och blodtryck var superbra. Däremot var inte blodvärdet lika bra. Men vid nästa koll kanske det har repat sig.

Men nu ska ja nog sätta igång. Så man får någonting gjort idag.

Kommentarer
Therese

Hej!! Hur går det med allt? Magen? Vovven? Jobbet? Kramiz



Blogg: http://therese83.bloggplatsen.se
2010-08-22 @ 15:12:04
Kia | Bloggdesign

sv: Nu köpte vi lite blandat såna här hundben med smak typ, ganska stora. Ett med stora knutar på sidorna har hon nu, som det finns bilder på i bloggen också. Dom räcker ganska länge. Hon byggger upp en bra aptit av dem också, eftersom hon inte får loss några bitar. :P Vad gör man inte när hunden är mat-kräsen? :P :)



Kul förresten att ni valde att behålla vita faran, hur går det för er? :)



Blogg: http://kiapalmang.com
2010-08-22 @ 21:05:35


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus