Soliga söndag

Har idag träffat en vän som flyttat härifrån. Lääängesen vi sågs, men det sköna är, att det kändes som att vi träffades senast igår. Inte alls sådär jobbigt och krystat som det brukar vara när man inte setts på ett tag. Hennes syster var med också men hon bor fortfarande här så vi ses ibland.

När vi fikat färdigt tog vi en slöglovända på varuhuset. Hittade väll inget speciellt men klämde nog på alla barbapappagrejer som fanns på barnavdelningen. Köpte inget, ska ju till Ullared om allt blir som planerat.
Tog en sväng runt om i stan och kika i skyltfönster.
 Vita faran följde med. Hör och häpna! Han var såååå duktigt! Mycket stolt matte. Han nosa lite på sällskapet men försökte inte äta dom. Jag är så stolt så jag svävar. Ja jag vet, löjlig. Men för mig är det ett litet steg i rätt riktning.

Kilade hem med honom och gav honom en morot för han var så duktig. Den slakta han men åt kanske 30% av den. Satte mig ner med framsidan på bebisboken men får inte riktigt till det. Får knåpa lite till. Men nu ska jag värma lite rester till lunch. Sambon är hos svärföräldrarna och grejsar lite.


Kommentarer
hannah

fan vad kreativ du är som designar framsida på bebis boken, nu önskar jag att jag också var duktig på att måla så jag också kunde göra en mer personlig. :)

Hoppas allt är bra med er. Kram



Blogg: http://hannahlahnalampi.blogspot.com
2010-08-15 @ 18:36:15


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus