Det är över

Nu är julen slut.

Lite skönt faktiskt. Den var sjukt stressig. Flänga hit och dit. Men vi hann med två julaftnar på julafton.

Julafton började på Dalagatan kl 10.00 med frukost. Sen ner på kyrkogården och tände massa ljus. Tillbaka  hem och kika Kalle. Ut till Jonas familj i Saxe, öppna massa, massa, massa paket och fikade. Hem till Dalagatan och käkade och öppna paket. Slockna, vakna, frukost och sen mot Saxe igen för den traditionella lutfisken. Som jag inte åt. Uäck!! Jag käkade svärmors goda rester.

Sen var julen slut för i år.

Isaac fick så mycket paket att det var svårt att få plats i bilen hem. Kläder och kläder och kläder. KLäåder va precis det han behövde så det var mer än välkommet. Ett superfint lammskinn från Gotland fick han också. Men det får han inte använda förens han slutat kräkas hela tiden.
Ska ta tag i hans byrå någon dag och plocka ut sånt som är för litet. Redan.


Nu ligger nyåret i startgroparna. Det blir avancerad middag på Storgatan i år. Toast Skagen, oxfilé med hasselbackspotatis och Frozen Cheesecake. Jag längtar!!

Så i morgon är det planeringsmöte och så ska jag även slänga ihop cheesecaken och städa vårat hem.

Städningen blir lidande när julen står för dörren. Tur att jag inte hade nå firande hos mig, då hade ja fått plocka ur alla taklampor och bara tänt värmeljus.

Men nu ska det minnsan bli ordning på torpet!


Kommentarer
Therese

Hej min vän! Hoppas ni har haft en bra julhelg. Det har vi. Nu rullar det på för mig med jobb, kör hela veckan, ledig lör-sön. Daniel o barnen är ju låååånglediga =) Vi kanske skulle klämma in någon dag jag kan komma o hälsa på er, nu när Daniel ändå är hemma. Hör av dig om du vill ha besök. Puss o Kram



Blogg: http://therese83.bloggplatsen.se
2010-12-28 @ 21:23:28


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus