Om en vecka


Om en vecka, nästan, infaller den beryktade alla hjärtans dag.

Som vanligt, "firas" inte det här hemma på något vis. Kommersiellt jippo. Och kom inte med något motargument att "Det är väll julen också?".Så sant, så sant. 

Men runt jul, då blir nästa alla människor lite trevligare. Dom ler mot varandra på gatan, dom är vänliga mot expediten i kassan och dom kanske till och med skänker en slant till behövande.

MEN, ett stort men, på Valentidagen då handlar det baaaara om dom själva. Har dom en hjärtevän så måste det överglänsas med presenter. Under julen är det inte lika uppenbart.
Men just den dagen på året som är extra röd, då ska det gullinuttas och lagas middag och handlas blommor och vara så jävla snuttigt. 
Va är det för fel med att gullinuttas på en vanlig onsdag? 

Helt seriöst?! En jävla söt nallebjörn för 190 spänn! Ser ni inte, nån smart jävel kom på att man kan slänga på ett rött hjärta på en grå nallebjörn, kalla den MirandaNalle och kränga den till någon kärlekstörstande, sprängkåt kille. För lägger man ut så mycket pengar på en nalle, kanske även blommor?, då förväntar man sig att få ligga?? 
                                    Har jag fel?

Det märkliga är, att det tydligen är status att få en sån nalle?! Har ja missat nått??  Är jag bara gnällig och bitter?
Nä, bitter är jag inte. Jag har mitt hjärta. Han behöver inte köpa några nallebjörnar till mig.
                 Jag vet vart han står ändå.

 


Kommentarer
Therese

Ja absolut ska vi ses då =) Jag lämnar dig inte själv =) Men det var väl på kvällen inte sant? Eller har jag missat något nu igen hihi!! Nä om man skulle ta o luta pmkull sig, klockan ringer 06,00 imorgon. Jobbet kallar. Kramis...



Blogg: http://therese83.bloggagratis.se
2010-02-05 @ 21:58:01


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus