ofokuserad söndag

Söndagen började med sovmorgon.  Sen tyckte jag att det var dags att sätta igång med städningen som jag inte direkt har prioriterat under jul och nyår. Sagt och gjort. Jag tänkte jag skulle börja med sovrummet.

Tvätten ska vikas, kavlade upp ärmarna och började, men för att lägga i tvätten i lådorna så måste det vara ordning. Satte jag igång med det. Då slog det mej att om det är ordning i byrån så borde det vara det i garderoben också.

Efter att jag var klar med garderoben så började jag damma, ser då att blommorna är dammiga. Kånkar in dom i duschen och spolar av dom.
Helt plötsligt är det lunch! Kastar på lite ris, ner i en ungsform och på med gårdagens fläskfilé gryta. Intag av mat, och som alla vet efter en massa mat blir man lat. Speciellt om man på ungkarlsmaneér intar maten i soffan framför tvn.. (Jag vet!! Inga vuxenpoäng direkt)

Och helt plötsligt uppenbarade sig en godisskål!! Så där blev jag kvar.. med handen i godisskålen.Med min sambo strax brevid.     Kontentan: Mycket ofokuserad....

Tror ni att städningen är  klar??  

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus