Jönköpingsbo

Det blir våran hund på söndag. Han flyttar ifrån oss. För att det är bäst för hans skull. Helvetesjävlaskit!!

 Jag, och min sambo, äääälskar den där hunden. Men det är inte rättvist mot honom när vi inte har tiden som krävs. Han har varit på "uppfostrinngsanstalt" i en vecka, hämtade honom i lördags. Han var hos våran uppfödare, som förövrigt är en fantastisk människa om jag inte uppmärksammat er på det tidigare.

Hon sa iaf, att det går att få ordning på honom. Men som sagt, han har redan vunnit över oss för många gånger.

Så vi har hittat en ny familj, med hjälp från svägerska. Tjejen som tar över honom har en bulle sen tidigare. Så det hänger väll lite på hundarna hur det går. Passar dom inte ihop, så hämtar vi hem honom igen. Då har vi kvar honom. Man kan inte omplacera en bulle hur "länge" som helst.

Det blir min sambo som kör ner honom, jag pallar inte att följa. Har redan grinat allt för mycket. Och jag gör det igen! Kan inte tänka mig ett liv utan honom. Men nu ska jag inte vara självisk. Hunden först just nu.

Jobbigt som faan.

Kommentarer
Agneta

Beklagar verkligen att ni måste omplacera bullen. Men jag hoppas att ni känner att ni gör ett val baserat både på hundens och erat bästa. Så har inte dåligt samvete för det! Ibland måste man omplacera, så är det bara. Hoppas ni inte är avskräckta för all framtid från att skaffa bulle.



/Gnuttas på bulleforumet



Blogg: http://www.lufax.filosoferar.se
2010-07-26 @ 20:13:17


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus