Borde

Jag borde nog skriva ett långt inlägg om midsommar. Men helt ärligt, jag tror min hjärna smälte ihop under helgen. Det är så varmt att jag inte kan tänka.

Det som är bra med värmen är att min damphund inte ens orkar göra bus. Eller jo, han försöker, men han ger upp ganska omgående.
Ska upp på apoteket idag och kolla efter någon salva till hans myggbett. Han kliar ihjäl sig. Sen har han även fått nå slags eksem vid svansroten. Vet inte om det är för värmen, antagligen.

Midsommar var iaf väldigt trevligt. Jag, sambo, hund och sambos syster packade in oss, mat och grejs i två bilar och for till Hedemora. Vi gjorde absolut ingenting hela dagarna. Dom drack grogg, jag drack läsk. Vi promenerade hunden, dom badade, hunden också.  Så såg hela helgen ut. Väldigt trivsamt och lagom.

När vi skulle åka hem, är bilbatteriet dött. Inga startkablar finns att frambringa. Och eftersom det är en disel , går det inte att skjuta igång den. Men! Min man, McGywer*stavning*,  bygger egna! Jag tyckte det var obehagligt. Men dom funkade iaf. Så hem kom vi i ett stycke.

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus