Midsommar

Nu så åker vi!.. snart.. om 28 timmar.
Då lämnar vi Ludvika för Hedemora och harmonin. Ska bli sååå skönt. Men som alla vet är jag sämst på att inse hur mycket man hinner med på en dag.

så i morse gick jag upp 08,00. På agendan: tvätta en maskin, städa ur kylen, torka skåpluckor, ladda kameran, uppdatera iPhonen och äta frukost. Har börjat på alla håll, utan kameraladdningen.  Och dessutom ska jag jobba också. Iofs bara till 16,00 men ändå.

Varför är det alltid så att när man behöver sin laddare, då är den puts väck borta? Så jävla typiskt. Jag som ville ta många fina bilder på Tuck. Det går väll så länge det går. Vet inte hur mycket batteri det är kvar. Man jag gissar på pyttelite. Jaja..

Imorgon kommer göteborgarna hit och ska bo i våran lägenhet när vi är på semester i Hedemora. Då behöver jag inte noja över om jag stängt av kaffebryggaren, om jag hängt all tvätt eller om det börjar åska. Känns skönt. har ja tur, så vattnar dom mina blommor i morgon kväll också.

Men nu lär jag nog sätta igång. Bussen går 10,50. När jag anländer till Smedjebacken ska jag på tio minuter hinna gå på systemet, ICA och apoteket.
Tänkte jag skulle köpa kol. Såndär man får när man har magsjuka. Ifall hund slickar på en padda eller äter nå giftiga bär när vi går i skogen.
                           Och tro mig, med den hunden så helgarderar jag.


Just ja! Ultraljudet gick finfint.
Allt såg normalt ut. Jag gillar inte det ordet i vanliga fall, men i det här sammanhanget så älskade jag det! Djävulsynglet frodas och mår bra. Mamman mår sådär vissa dagar. Men nu kommer sommaren, semetern nalkas och solen skiner.

Någon gång ska ja väll läga upp en bild. Kanske nästa vecka..

                                                               Trevlig midsommar

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus