5 veckor

I morgon är våran Chimpis fem veckor gammal. Tiden har sprungit iväg kan man säga.

Jag har tänkt uppdatera här många, många gånger. Men vad ska jag skriva om?? Jag sa,innan Chimpis titta ut,att om jag bara bladdra på om bebisen på bloggen så skulle jag sluta blogga.
  Men seriöst, vad ska jag skriva om som inte handlar om våran underbara lilla Isaac?

Dagarna kretsar ju lite runt honom och hans vällbefinnande. Men jag gör ju saker om dagarna.

 Vaknar, matar Isaac, blir nerkräkt, struntar i det och sover en stund till, går oftast upp ur sängen runt 11, äter frukost, klär på Isaac, matar honom, blir nerkräkt, duschar, plockar lite hemma, Isaac har kissat ner sig och filten, sambon kastar i en maskin tvätt, matar Isaac, sätter på honom rena kläder, han kräks ner dom, klär av honom och han får vara i bara blöja, han sover,jag eller sambo hänger tvätt,  jag och sambo slappar, Isaac vaknar och är hungrig, matar honom, han somnar igen, vi gör oss klara för sängen, klockan är 22, jag slocknar.

Om och om och om och om igen. Men jag gillar det!

Men nått annat nu.

Jag har faktiskt tagit oss i kragen och städat ur Narnia och Jonas skräp-/verktygs-/bildels- och kartong- garderob.

Narnia är en långsmal klädkammare kan man säga. Man kan inte använda den till kläder för det är snedtak från två håll. Så där inne har vi stuvat undan allt slags skräp man kan tänkla sig och MASSA kartonger.

När man får besök är det superbra att ha ett ställe att slänga in massa saker som inte får plats på nån speciell plats.

I Narnia hittade vi: en stationär dator som är komplett men inte funkar, en stationär dator som inte är komplett, en 28" tjocktv som vi inte använt på säkert fem år, en laptop som varit paj i två år, som när sambon startade som av en händelse så FUNKAR den! , tio cider som jag inte ens vet när jag köpte, massa julpynt, säkert 40 kartonger i olika sorlekar,  en stor vit pinne med reflex som min sambo tog med sig hem efter en festkväll i Smedjebacken för tre-fyra år sen. Plus massa, massa, massa dammsamlare, glas och tavlor. 

Vi sa att vi skulle skicka lite på loppis. Men jag har problem att skiljas från mina saker. Så vi skiter i det och går på loppis och släpar hem MER grejer.

Nu när jag sitter här så inser jag att vi nog har gjort en massa grejer. Vi har ju hälsat på folk, fått besök, fyndat silverbestik på loppis,  bakat saffransskorpor, pepparkaksskorpor och drömmar, tokstädat hemmet inför BVC´s besök i morgon och även hunnit äta lunch några dagar.

Så jag måste nog uppdatera lite oftare så det inte blir så mycket på en endaste gång.

Femveckorsgrabben

Kommentarer
Sara

Han är så underbart söt lillprinsen!

Dagarna går och går och går och går och man har ingen som helst aning om vart dom tar vägen...ha det så jätte mysigt <3



2010-11-08 @ 22:15:47
Therese

Hej gumman! Ja du! Förra veckan bara rusade iväg, blev inte riktigt som jag tänkt =) Nästa vecka är jag ledig ons-tors. Hur har du det då? Men vad söt lille prinsen är! =) Kram



Blogg: http://therese83.bloggplatsen.se
2010-11-09 @ 19:12:46


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus