BVC

Idag står bvcbesök på agendan. Jag ska även städa, tvätta, baka, äta frukost duscha, bädda rent i sängarna och lägga i vintertäckena, koka nappflaskor och nappar, plocka undan julsakerna som ska upp i granen och ställa undan lamporna som ersätts av ljusstakar.

Får se hur det går. Det logiska vore att börja med frukost eller dusch. Men jag kan för min själ inte sätta igång. Dessutom borde ja kolla hur kallt det är ute.Men jag har ju iaf redan bestämt min klädsel för dagen. Hur kallt det än är.

Hoppas på att få tillbaka våran bil den här veckan. Så kanske vi kan åka till Leksand i helgen. Hälsa på Isaac´s lilla "storasyster". Maria och Calle och lilla Ebba, som vi delade rum med på Avd. 33 i Falun, bor i Leksand. Dom vet inte om min plan men jag väntar med att delge dom den tills vi vet hur det går för bilen. Om dom inte är hemma så kan vi ju alltid kika lite på en vinterjacka åt mig.

1:a advent igår.
Vi tog en sväng på stan innan vi åkte till Smedjebacken. Köpte ingenting. Tittade på massa fint smide och åt en julskinksmörgås hos mamma bara.  Inga ekonomiska utsvävningar här inte. Lädret säger nej.

Nu borde jag ta en dusch innan Chimpen vaknar.

Dagens soundtrack: Sara Dawn Finer - Winterland

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus