Uppföljning

Dåså. Uppföljning på gårdagens agenda.

* Jackan
Jodå, den vart inhandlad. Lite stor men den passar till våren. Dessutom på halva reapriset. Så då kastade vi med ett par matchande jeans, halva reapriset. Dagen börjar bra.

* Linneduk
Efter fem minuter på loppiset så hittade jag en  vit duk med blåa ränder. Jag tyckte, med mitt novisöga, att det såg ut som linne. 115x120 cm. Stor och bra. Förvisso med en liten liten frans men priset avgjorde, 60kr.
När jag kommer hem med mitt fynd visar det sig att den inte alls är i linne utan bomull. Från Indiska. Men ändock ,fin duk för billig peng så den får nog ligga på bordet ändå till nyår.

* Sjömansbiff
 Jodå, som en riktig husmor lagade jag maten. I gjutjärnsgryta. Efter recept.

* Kakbak
Chokladsnittar fick det bli. Under tiden maten blev klar. Tar ju bara en kvart.

* Besök
Tur jag bakade. Familjen Eriksson-Vargas dök upp. Innan domkom  mor och far. Så maten fick vi slänga i oss mellan besöken. Och kakorna gick åt.

* Dagens bonus
 En påse nysilverbestik för 50 spänn.

 Mina falkögon fångade upp ett glinmmer i ögonvrån, jag dök ner, cirkulerade runt bytet, ville inte verka för angelägen så priset skulle öka och slog till. Väl hemma går jag igenom påsen. 24 skedar, 10 gallar och EN kniv. Som tur är så har jag lite bestik sen innan så med lite knåpande så har jag 10 av varje. Plus en enorm mängd dessertgafflar och knivar.
Och tre set med "köttplockarbesik". Ingen aning om vad dom kallas. Även en såsslev och två superfina tårtspadar.

En barnstol i trä lyckades sambon snappa upp. 50 kr.

En väldigt lyckad dag.

Idag har detr inte hänt så mycket. Tog sovmorgon, åt en sen frukost, till Smedjebacken för Fars Dags middag. Hem, städa, tvätta och nu är dagen slut. I morgon börjar Jonas jobba igen så jag och Isaac är ensamma. Känns skumt. 

 Hur ska jag hinna med allt??



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus