Lördag

Trött som en tok. Skrev tillochmed tik först.. =)

Ska snart ta tag i det här med bakningen. Det ska bakas småfrallor så vi har färska och fina till imorgon när vi ska gå en sväng i skogen. Pappas jämte ska med också, han är jakthund så han vet hur man hittar hem. Fråga är om man törs släppa vita faran också?? Ska låna med pappas pejl få se om det funkar.
Jag är mest orolig över att han ska gå ner sig i nå sjunkhål eller så.

Sen ska det förberedas en scones deg till imorgon frukost och så ska det förgräddas en botten till
New York Blueberry Cheesecake som vi ska kalasa på ikväll efter att vi tryckt en pizza.  Bäst att passa på när det är lördag!

Just nu tar jag och vovven det lite piano. Ska bege mig upp på männsikoaffären för att inhandla ingredienser och upp till djuraffären för ett ben. Så han håller sig lugn när jag ska greja i köket.
Vad  man ska äta till lunch är ju också en fråga. Mannen har stuckit till Fagersta och är förmodligen borta hela dagen. Kör nog en pirog i micron. Det får duga, det vankas ju pizza till kvällen.

Kommentarer
Kia | Bloggdesign

sv: Hon var ju precis sådär, kunde inte ta det lungt för fem öre om hon hade tillgång till hela lägenheten. Det vi gjorde var att sluta leka med henne inomhus så hon inte har några förvnätningar, och promenaderna jag har börjat gå nu på morgonen gör verkligen susen. Det är kontrollerade promenader där hon får gå brevid mig i ganska raskt tempo i ca en halvtimma.

Sen är hon fortfarande sådär rastlös på kvällarna när båda jag och sambon är hemma, men på dagarna när det bara är jag har hon blivit bättre. Vet inte riktigt vad det var, men tippar på promenaden och att vi inte leker inomhus längre. Hon leker ju fortfarande med sitt tuggben när hon får det, och vi kör fortfarande lite övningar inne, men ingen annan lek. Sen vet jag inte hur ni gör, men vi har inte heller några leksaker eller tuggben framme hela tiden. Dom ligger undanstoppade och hon får "lägga sig" på kommando för att få något av dom. :)



Blogg: http://kiapalmang.com
2010-09-08 @ 17:42:42
Lisa

Hej! Nu blir jag nyfiken. Förbereda en scones-deg? Kan man göra det dagen före? Eller menar du kanske på nåt annat sätt... Jag kanske bara är trög! Haha!



Kikade in från Fru Källströms sida.



Blogg: http://fruhillbom.bloggplatsen.se
2010-09-14 @ 17:14:54


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus