Så här ligger det till!

För några dagar sen skrev ja att vi var i 33+6. Det va ljug! Det är kanske därför jag ligger på Falu Lasarett nu. Bebisen vill ge mig ett uppvaknande!
 Idag är vi i 33+3. Inget annat.

Historien: Natten till tisdagen vaknade jag av en märklig känsla. Lite som att jag hade kissat på mig. Gick på toaletten men tänkte inte så mycket på vad som hände. Somnade om, åkte till jobbet på tisdagen som vanligt. Men helt plötsligt så rinner det nerför benet på mig!! Fostervatten.
 Jag ringer min barnmorska, hon ringer Falun, jag får komma upp på en gång. Ultraljud och gynundersökning stod på agendan. Roligt värre. Ultraljudet går bra, allt ser perfekt och fint ut. Gynundersökning på det, den går fort men är lika otrevlig som den brukar. Då blir det bestämt att jag blir inlagd. Guuu va roligt. Eller?!

I går kväll satte dom en ctg-kurva. Alltså, spännband med nå mät grejs på över magen, tog lite blod och sen en ny gynundersökning. Den , mina vänner, va det obehagligaste jag varit med om! Han var typ ny eller nått. Det tog lång tid och gjorde ont. Man kan ju stå ut eftersom det brukar gå fort och vara relativt smärtfritt. Sen var det IDOL dags på rummet, sen tog jag en dusch och sen sova. Och jag har sovit!! Men ja vilar nog lite till känns det som.

Mannen i mitt liv och jag ska ner på studiebesök på barnavdelningen i eftermiddag. Det är ju liksom redan bestämt att det blir en för tidig födsel. Läskigt! Frågan är ju bara, hur tidig?

Kontentan av det hela då?
* Om ni någon gång kommer upp till Falun och ska göra en gynundersöknig, undvik Marcus om det är möjligt. * Sjukhusmat är inte så himla gott! Tur att sambo tog med nyponsoppa upp till mig.
* Passa på att sova om ni blir kvar. Sängarna är sköna, liiiite höga bara.

Kommentarer
Sara

Gumman, hoppas det lugnar ner sig ett litet tag till iaf...som du själv skrev, det är ju klart att bebben kommer tidigare men bara hoppas att det dröjer någon vecka till iaf.

Var rädd om dig <3



2010-09-29 @ 15:56:44
Therese

Hej min vän! Har du kommit hem? Som jag sa tidigare så löser sig allt. "Synd" bara att det skulle bli så här med första barnet, hade kanske varit enklare om det var barn 2 eller 3 eller något sånt, då har man ju iaf varit med förut. Man är ju ganska nollstälde med första =) iaf jag var det. Hör av dig när du vet hur läget är o så. Bamsekramar



Blogg: http://therese83.bloggplatsen.se
2010-09-29 @ 20:28:13
Anonym

Huvva så läskigt hörrö! Och jag håller med om sängarna, mycket bekväma men lite väl höga..



Blogg: http://caisacaisa.blogg.se/
2010-10-02 @ 20:35:26


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus