v 33+6

Fattar ni, det börjar närma sig nu. Läskigt!

Mannen var iväg förra helgen och beställde en barnstol till bilen, det kan ju vara lite praktiskt. Vagnen har vi bestämt oss för vilken vi vill ha men inte fått tummen ur och beställt. Så den hinner nog inte komma till djävulsynglet ploppar ut. Men vi ska lösa det på annat vis.

Har rensat ur sminkbord som ska få flytta upp på förrådet ett tag. För man kan inte bygga om det till ett/en kombinerad sminkbord/spjälsäng. Men om det hade gått så hade det varit mycket smidigare.. =)

Vi har fått en fin byrå som nu står i hallen redo med tvättade bebiskläder och filtar. Så planen nu är ju att ta en tripp till IKEA och köpa en till byrå till sovrummet och bära upp sängen. Så småningom. Vi hinner än..  

Jobbar bara två veckor till dessutom. Det ska faktiskt bli skönt att vara hemma ett tag. Visst, man blir då faan inte fet på mammapeng, men då hinner jag landa och se helheten. Hoppas jag..
 Har nog inte fattat än att om mindre än två månader så kan ja inte sätt mig själv i första rummet, utan har en liten krabat som litar fullt och fast på våran förmåga att ta hand om henne/honom.

Just det, Jonas tror att det är en tjej. Jag tror att det är en bebis. Kan  inte riktigt känna än vad det är för sort. Det kommer väll någon dag som en blixt bara... Eller så gör det inte det.

Tänkte jag skulle lägga upp en magbild men det är svårt att ta på sig själv så det blir bra. Jonas kanske kan vara mästerfotograf.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus