Dopet

Började med att inte gå upp med tuppen. Ungen vakna inte förens kl åtta denna ljuva morgon. Fort i med frukost i hans mage, pappan in i duschen, mamman panikpackade det sista.

Ner till fiket, drog lite på att sätta igång. Åt lite frukost, sallad, ägg, skagen och vatten så jag fuskade inte!
Gick ner i bageriet och pappa hjälpte mig att lägga ihop två tårtor så jag bara kunde dekorera dom.

 Pysslade med det, rök ihop med min far som proppsade på att ställa fram bakelserna som blev över från försäljningen. Jag fickk tokspel på honom och skrek väll lite, han skrek då minnsan tillbaka. Jag anser inte att man gör så, han tyckte det gick fint. "Det var ju ändå kvar från dagen."
     Man bjuder inte på sånt som inte var ämnat att bjuda på. 

Han blev vrång, jag blev vrängre, han sa att ska det vara på det jävla viset så tänker han inte ens komma till kyrkan! Fine!! Skit i det då. Men han var där. Hade inte trott annat.

Blev klar med dukning och allt tack vara min sambo och Linda. Tusen tack
Min sambo gav mig nått smörgåsrån och bad mig äta. Egentligen bad jag om en Alvedon, han hörde rån.  Man glömmer lätt att äta i villervallan. SÅ jag käka upp dom. Japp, ni läste rätt. Jag åt rån! Men bara tre och mycket pålägg.

Ner till kyrkan, drog igenom låten en gång. Den satt ju, hade texten med mig. Dom som hörde ansåg att det lät bra. Då kör vi på det. (Egen uppfattning: det lät lite svajigt och surt.)

Klockan blir fyra och allt folk börjar droppa in. Börjar bli liiiite nervig. Vi går fram och allt går som smort!
 Fortare än vad jag trode och inte alls jobbigt.
Jag skulle ju sjunga så smäcktande och vackert. Pyttsan!

Nervösvibrato och riktigt ur tonart ibland. Men det var nån tår i bänkraderna trots allt.

Upp till fiket och fika, fika, fika. Alla fick plats efter mycket om och men.

Paketöppning!!

Otroligt fina saker. Graverad termos, halsband, tavlor, drömfångare, kläder,hoppgunga, kläder,skor, kläder, leksaker, solglasögon. Lika roligt att plocka upp det igen när vi kom hem och verkligen titta på allt.
Det roligaste: Inga dubletter. Har nog aldrig hänt på ett dop!

Kvällen avslutades på ett förträffligt sätt. Anna och Christopher kom upp och lagade mat så vi slapp.
 Helt jävla underbart! Det var guld värt.

Fläskfilé med gorgonzolasås, bacon och champinjoner. Till det klyftpotatis för dom som äter sånt och grönsaker från Bali för oss andra. Det var vansinnigt gott. Okej, jag fuskade, tog ett par, tre, tio klyftor potatis. Men jag hade redan ätit rån under dagen. Men inga mängder av nått.

Sen blev det natta. Vet inte ens vad klockan var, men somnade gjorde jag, som en klubbad säl. Så idag tar familjen det piano på soffan med tvspel, bloggande, badande (inte på soffan dock), hängande, och kvällen avslutas med BB och kanske kikar Bästaste Fredrik upp.

Kommentarer
Sara Nordberg

Ja du jösses vilken dag och Niffen i sitt esse =) tur du är van och kan ryta tillbaka =)

Låter som att ni verkligen behöver ta en piano dag idag.

Må så gott, kram!



2011-04-10 @ 18:07:06
Therese

Nähä så du menar att Ingvar Karlsson o Karin Karlsson rök ihop, haha!! Kan jag väl aldrig tro. =) Du fick inte så galet mycket respons på förra inlägget =) Hihi! Men det är väl tur du har oss som kan tala om det för dig =) Vad roligt att allt gick bra. Vänta bara till den dagen ni gifter er, då är det panik på hög nivå =) Stress, hua! Då bör inte pappa o dotter se på varandra förens efter kyrkan =) Puss o Kram!!



Blogg: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se
2011-04-10 @ 21:09:11
Bästaste Fredrik

Therese vad vet du om stress om bröllop??? Ni åkte ju ner och hyvla av det som om det var en klippning eller nått. För helvete. Stå för er kärlek till varandra....



2011-04-13 @ 13:37:42


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus