Dop

Jo, nu har jag bokat kyrkan iaf. Och för varje dag som går så blir det fler och fler på bjudlistan. Vi är nog uppe i 70 pers nu. Det är dessutom bara släkt. Heeeelt sjukt.

Förövrigt ska vi inte ha några gudföräldrar. Alla har det så man förväntas att ha det.
 Men dom vi vill skulle vara gudföräldrar, som lever i ett stabilt förhållande och som vi har umgåts med i flera år, har inte ens döpt sina egna barn för dom tror inte på sånt och går inte i kyrkan och tror inte på gud.

Vi går väll för faan heller inte i kyrkan,vi "tror" inte på gud men vi är ju båda döpta. Vi vill ju döpa våran son för att det är en fin tradition.

Så därför blir dom inte gudföräldrar. Dom vet inte ens om att dom var uppe för diskussion ens. Sen har vi liksom inga fler kandidater, eller jo det har vi, men vi vil inte ta nått syskon "bara för att". Säkert folk som blir sura över det men det är vi som bestämmer.
I veckan ska jag väll ta tag i det här med inbjudningskort. Det är en jävla djungel! Funderar på att göra egna, blir säkert dyrare men säkerligen mer uppskattat.
Tåls att tänkas på.

Kommentarer
Therese

Fyyy så fruktansvärt söt han är lille prinsen =) Å vet du vad?! Vi har inte heller några gudföräldrar till våra barn, vi har så pass "unga" föräldrar, så vi har sagt att händer det oss något så vet dom hur vi vill ha det. Hos mamam o pappa är det som känns bäst med tanke på att det är alltid där dom har varit o har en enorm trygghet. Men nu hoppas vi ju så klart inte att vi ens behöver fundera på det. Men så har vi sagt. Kramis



Blogg: http://therese83.bloggplatsen.se
2011-01-31 @ 20:13:28
Sara Nordberg

Han är så söt så man har lust att äta upp honom =)

Kram på er <3



2011-01-31 @ 22:07:08
Thiare

Hallå, vi "tror" på gud.... men jag vill inte tvinga tjejerna till nåt som dom kan välja själva sen... Dop för mig är inte bara en fin tradition utan lite mer allvarligt än så... Har annan uppfattning av dop än va du har tror jag... Men alla får tycka olika =)



2011-02-05 @ 10:06:06


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus