Är det fel??

Isaac är sex månader den 5 april. Han äter mat. Portioner. Även gröt och välling.

Jag har inte rådfrågat BVC som många anser att man ska.
Vi började med smakisar, potatis, morot och majs. Blev ganska snart tråkigt. För oss, kanske inte för honom.

Nu äter han, alltså äter.

Mellan 7-8 Välling
Mellan 10,30-11 Burk
Mellan 14-15 Burk. Skulle vilja ha ett mellanmål här. Förslag? Kanske yoghurt?
Mellan 18-19 Gröt med frukt
Runt 20, om han är hungrig, välling.

Sen sover han hela natten. Jag är nöjd. Har vi varit för snabba??

Kommentarer
Sara Nordberg

Gå efter din egna magkänsla, om Isaac mår bra, bajsar som han ska och inte har ont i magen så är det helt okej. Att han sen sover hela nätterna är väl ytterligare ett bevis på att han mår bra och är mätt =)

Kram på dig!



2011-03-30 @ 17:58:16
Linda

Grekisk yogurt (hinken) med mosad banan i. eller bär eller fruktpuré i är riktigt gott mellanmål. Den grekiska yogurten är inte lika sur som den turkiska. Ica´s egna matlagningsyogurt funkar oxå bra =) Hoppas det går hem hos Isaac



2011-03-31 @ 10:23:19
Anna

Jag tycker att det verkar bra... men har iofs inte några egna barn :) Mår Isaac bra och det fungerar så ser inte jag att det är något problem i det hela.



Blogg: http://blog.strangekindofwoman.se
2011-03-31 @ 18:31:40
Melonas

Klart som fan att ni har. I den här takten äter han rosa kött om en vecka ju. Och det kan fan inte var bra.



2011-04-02 @ 17:47:59
Bästaste Fredrik

Nja han har ju ingen talan...Och sen att ni/du tycker det är tråkigt(för ditt tålamod är lika långt som en guldfisks minne)är ju en annan sak. Men hur gjorde dom förr när det inte fanns burkar? Jo dom gjorde som du gör. och Jonas farfar eller morfar är ju över 90 bast, så det verkar nog funka fint säger jag. Men det är klart, kanske man utvecklar allergier lättare för att man är mindre och kanske känsligare? Jag är plåtslagare och jobbar inte på BVC så vad fan vet jag. Isaac verkar ju trivas iaf, och spyr väldigt mycket mindre gör han ju oxå.



2011-04-02 @ 17:53:03
Linda

om han är nöjd så kör på känsla, han bestämmer hur han vill ha det. Nästa vecka kanske han bara vill ha välling el dissa välling totalt. men en sak var försiktig med mjölk produkter enlig mina erfarenheter iaf tills han blir året och magen är mer med. att de äter yougurt ibland eller dricker mjölk men inte dagligen. variera.. men som sagt kör på din magkänsla för du känner din son bäst.



2011-04-02 @ 23:54:26
Therese

ÄÄ klart ni inte är för snabba. Jag lovar att ni märker om han inte trivs. Jag vet inte om det var ett "skämt" som någon med kommentaren att han äter rosa kött skrev eller inte. Men det tvivlar jag starkt på att det skulle vara "fel" av er att låta han äta burkmat nu. Herregud han kan väl inte bara leva på välling tills han är 15 år. Man behöver inte vänta tills han är exat 6 mån, någon dag hit eller dit kvittar. Som sagt, ni mäker om han inte är nöjd =) Ang, LCHF så tror jag det blir bra för dig. Jag kan dock inte köra den, jag är inte så överdrivet förtjust i fett. Själv har jag gått ner nästan 11 kg =) genom viktklubb! Lycka till. Puss oKram



Blogg: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se
2011-04-03 @ 15:08:57


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus