Helgen

Jojo. Det har intagits lite alkohol den här helgen också. Dock inom hemmets fyra, trygga väggar.

Lördagen spenderades med min tre herrar, eller ja, det är ju fyra egentligen. Sambo, pojkvän, pojkvännens hund och bebis såklart.

Krängde lite bullar på lördagen, hem till Bästaste Fredrik efter det. Han skulle dock gräva nå hål hos sin far, så jag låg på hans soffa och glodde meningslös tv. Så meningslös att jag somnade en liten skvätt. Väcks av en Fredrik som sliter upp dörren och då ska vi fara. Men han skulle bara köra hem mig och sen tillbaka till sin far. Dom var inte riktigt klara. Jag tar tag i maten så länge.

 Filé Special med potatisgratäng och en sallad. Som vanlig äter man för mycket. Stinna blev vi allihopa.

Kikade Top Gear Special och mosade i oss chips och lite vin och grogg. Jo då, chips får plats fast man är proppusmättus.
Kvällen slutade inte förens halv tre rycket...

.. och morgonen började kl sju. Bara att gilla läget!
 Sambo sover som en klubbad gris, men bebis och mamma är vaken. Och som tur är även Fredrik och Xerxes.
 Vi slår oss ner i soffan med den delen av familjen. Enligt Fredrik ska man ha Vasaloppet på fast ingen kollar. Så då blev det på det viset.. Efter en stund blev det galet tråkigt. Vi bestämmer oss för att ta en liten promenad i solen.
Sambon var fortfarande som en död, så vi promenerade utan honom.

Lostigen tur och retur. Underbart promenadväder, förutom att Ludvika kommun väljer att anställa endast retarderade, leprasjuka, träbensförsedda vägunderhållare. (Eller vad det kan tänkas heta.) Det går ju för faan inte att ta en promenad utan att riskera näsben och lårbenshals. Jävla klantar. Men annars var promenaden fantastico.

Väl hemma blir det en sjujävla frukost. Och efter den så dog vi lite i soffan en stund. Slumrade lite, glodde på True Grit och bara hade söndag.



Fattas på bilden gör en tallrik ,men jag ville inte ha ägg med plastost på.
 Det ville männen.


Kommentarer
Therese

Herregud vilken frukost =) Du har turen som har två karlar =) Hur beter man sig då? =) Herregud, jag som tycker det är fullt upp med en, haha! Du lär ligga i ordentligt =) Själv ska jag placera mig själv i sängen nu med huvudvärk som vanligt =( Har haft det 1 vecka nu i sträck, blir tokig! Ses på torsdag då! Puss



Blogg: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se
2011-03-06 @ 20:55:58
Bästaste Fredrik

Två rediga karlar reder sig själv Therese. Hur man beter sig? Hmm vet inte om detta är riktigt rätt forum för att förklara. Karin kommer ju på Torsdag så hon får ta det med dig då. Jag och Jonas har ett litet trick för att hjälpa dig av med den där elaka huvudvärken. Men det passar sig heller inte här. Baka nå gott tills på Torsdag nu.



2011-03-08 @ 17:42:56


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus