Sociala medier

Facebook, denna underbara mötesplats.

Man kan gnälla, hylla, grina och skratta i sin statusrad. Och folk man känner, eller typ känner, kan kommentera med lämpliga tillrop.

Det gnälls mest tror jag. Det gnälls över att katten är på smällen, över att det är snö på backen, över att elräkningen blev dyr , över att barnen är morgonpigga, över att man är sjuk, över att det används runda ord i radion på dagtid etc etc..

Det är väldigt sällan en statusuppdatering är positiv, och är den det så kan jag nästan lova att 95 % av gånger blir den sågad.

Varför är vi ett så jävla missunsamt och gnälligt släkte?? Man säger att finnar är melankoliska och deppiga i allmänhet, vad är vi då?? Vi är riktiga gnällspikar. Det får inte gå bra för nån annan för då blir vi lite avundsjuka och måste pika personen i fråga.     Jantelagen.

Då kan man tänka såhär; Nu gnäller ju jag, varför tar jag inte bort mitt konto så att jag slipper se när alla bittra människor hugger på dom lyckliga? Eller alla gnälliga inlägg?

Nej nej nej! Det går inte för sig. Tar jag bort mitt konto så vet jag inte hur jag skulle kunna hålla mig ajour med alla nya händelser runt omking mig.
 Födelsedagar, evenemang, när kattbebisarna föds, människobebisarna också för den delen, när ni klev upp i morse, när man inte ska tanka för att visa bensinbolagen att dom behöver sina kunder, hur och när ni bajsade sist osv osv

Kort och gott, Facebook är ett nödvändigt ont i min värld. Ni som inte använder det, gör ett konto och välkommen in i beroendet!

Kommentarer
hannah

beroende är bara förnamnet. Man älskar att hata facebook, ändå stannar man kvar.



2011-03-20 @ 08:49:04
Bästaste Fredrik

Enligt en av det täckta könet så gnällde jag 75% av min tid jämt inte bara på facebook. Jag har nu tagit ett allvarligt tag i det hela. och försökt blivit en mycket positivare person. Jag anser mig själv har lyckats. Visst fan gnäller jag med, men det har blivit jävligt mycket bättre på den fronten. Tror även jag mår bättre som positiv människa.

Nu har jag aldrig vart en sån som missunnat andra lycka tvärtom. Mitt gnäll är nog mera pissväder idiot kärring som inte kan köra bil och sånt i den klassen.



2011-03-20 @ 10:05:22
Therese

Men stop här fröken karlsson =) Nu sket du allt i brevlådan! Fejan nä glöm =) Sånt jävla skit! Nä vet du vad! Hur gjorde man förr då?! När man inte ens hade telefon eller internet!? Jo man träffade folk, men närhet o behöva umgås med folk i dagens samhälle har tydligen blivit ett problem =( Nä du, det där med facebook det kan ni behålla för er själva så deså =) Puss på dig!



Blogg: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se
2011-03-20 @ 16:31:34
Erika

Hahaha!



Blogg: http://sammagamla.blogg.se/
2011-03-20 @ 22:18:23
Linda

Vilket underbart inlägg =)



Kan bara hålla med dig!



2011-03-23 @ 11:15:37
Simone

Gud, vad bra du skriver!!! Du har helt rätt, Facebook är ett nödvändigt ont... :D



Blogg: http://simonemalm.blogg.se/
2011-03-24 @ 12:42:31


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus