December, tandvärk och åldersnoja

Idag efter duschen gick det upp för mig. Jag är inte 20 längre. Inte om man frågar påsarna under mina ögon. Men jag känner mig heller inte som 30. (Nästa år... Yaicks!)

Har jag tur kan en god natts sömn mota den hängiga huden under ögona ett tag till iaf. Crazy natt!

Fredagen började bra. Vaknade strax före sju. På min ledig fredag. Woho! Any how, glodde Glee hela dagen lång tills det var dags för fredagsfika.
Fikade katt och pepparkaka hos mor och sen blev det spontanmiddag hos Norskan. Trevligt!
Kom hem runt elvarycket.

Hade haft lite tandvärk under dagen, men motat med Alvedon. Kände när jag skulle gå och lägga mig att det gjorde bra jävla ont i min mun. Tog dagens sjätte Alvedon och en Eeze. Gick och lade mig.
Snurrade i en halvtimme. Munnen, käken, kinden och tinningen gjorde ont.

Gav upp, gick upp och slet i mig en Voltarenkapsel också. När jag stod upp gick det bra. Inget ont. Så hela natten har jag gått runt. Sovit 10 min, gått runt lite, sovit nån minut, gått runt. Kl fyra gav jag upp, tig en alvedon och gick ut i vardagsrummet. Slösurfade lite. Slumrade. Kvart i fem orkade jag inte mer. Gick mer till fiket och slet igång dagen.

Inte ont en sekund under hela dagen. Kl 12 begav jag mig hemåt. Åt lite mat och somnade på soffan en timme eller så. Nu har jag duschat och dricker lite glögg. Näsan rinner och jag är allmänt seg. Men inte ont i munnen iaf!

Så får jag sova inatt så kanske jag blir att se lite piggare ut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus