Som vanligt. Knökad vecka.

Galen vecka. Helt galen.

Lördag var det grillning med tillhörande 15 groggar. Sent omsider kom vi hem. Sov fyra timmar. Vilade lite under dagen och sen kom Isaac hem en sväng. Hans far skulle titta på fotboll och vilken 1,5 åring kan sitta still så länge?
Så vi tog en promenad och avslutade den på Branten.
Mot eftermiddagen stack vi iväg och tvättade bilen och bytte däck. Sen var den söndagen slut.

Måndag började med att min mage strejka TOTALT. Det händer lite nu och då. Så jag blev hemma och Fredrik snickrade lite på huset. Mot kvällen var det grillning hos Anton och Johan. Sen gick vi ner till brasan och tittade på folk.

Tisdag var städdag. Hanna och Henke kikade också förbi på lite kaffe på deras väg hem.
På kvällen hämtade vi hem ungen.
Bakade en tårtbotten också.

Onsdag var det dagis som gällde igen. När Isaac var på dagis gjorde jag båda tårtfyllningarna. Sofia hängde med och hämtade ungen och sen stannade vi till hos henne en sväng och satt i solen lite.
Lade ihop tårtan på kvällen.

Idag var det dagis. Kilade hem som en blixt och täckte och dekorerade tårtan.När jag skulle hämta fisen så VÄGRADE han ha på sig skorna. Eller jackan eller skorna eller tröjan eller mössan. Han gick nog 200 meter utan skor. Tillslut kom vi hem. Halvt påklädda men hemma iaf.

Ni puttrar en ratatouille på spisen och kycklinglåren gosar i ugnen.

Har inte varit en sekund på gymmet denna vecka men jag tror att jag nog kan övertala familjen att gå på en liten promenad efter maten. Då kan jag gå till gymmet efter det. Kanske. Annars är jag där i morgon.

Här har ni tårtan. Den som har fuckat upp min veckoplanering.



Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus