"Hoppas på en flicka då."

Varför är det så? Just den meningen är väl sagd i all välmening. Som så mycket annat. Som jag irriterar mig på. Irriterar mig så jävla mycket att jag måste ifrågasätta och vara obekväm. 

"Varför då?" frågar jag. 
Då börjat folk skruva på sig. "Ja,jo, men då är ni ju klara..."

Vad då klara? Jag är nog "klar" ändå. Även om det blir en pojke. Varför sträva efter den gyllene familjebilen? Den kommer vi för den delen aldrig lyckas med ändå.... 

Bara barnet stannar liiiiite längre på insidan än Isaac gjorde så är jag nöjd. Och att det är en frisk unge såklart. Oavsett vad det blir. 

Visst, jag hoppas på en liten flicka. Men inte av den anledningen. Min anledning är nog, om man måste ha nån, att det vore som att bli mamma igen. För första gången på nått vis. Eller jag vet inte. 

Lät logiskt i mitt huvud....


Kommentarer
Sara Nordberg

Dessa ord hörde jag med när jag väntade Albin, för mig kändes det enklare om det var en till kille med tanke på att pojkarna är ganska tätt, så när Albin föddes och jag fick upp honom på magen utbrast jag: Ååå en kille till, gud så bra och så enkelt det kommer bli =)
Då svarade barnmorskan: Tänk om fler sa som du, det är så roligt att höra någon som blir så genuint glad över att andra barnen har samma kön som syskonet.
Jag tycker det var såå j-la enkelt, smidigt att få två söner..hade ju redan allt till Anton liksom :)
Men va det än må vara så är det precis lika välkommet.
Ha en god jul vännen och ta hand om dig och familjen <3



2013-12-16 @ 13:27:08
Therese

Jag som har en av var tycker det är superkul med en av var. Jag var inte "klar" bara för att vi hade en av var. Men min man var det :) El vi har varit olika "klara" När jag inte var klar så var han det och tvärtom :) Men nuuuuuu är vi klara :) Det var nog någon mening med det oxå. Tror att jag hade varit lika nöjd om det vore lika kön på dom.....



2013-12-16 @ 19:33:44
Jannike

Åh vad jag håller med! Många frågar mig när vi ska skaffa ett tredje barn. Nej det blir inget vi är klara och nöjda som det är. Varför kan folk inte begripa att man inte måste skaffa fler barn bara för att vi har två pojkar. Klart ni ska ha en tjej med. Men NEJ!' Två av samma kön är hur bra som helst! Jag lovar. Fast det skiljer fem år mellan våra så leker dom jättebra. Samma intressen med och kan samsas om sakerna hemma. Det enda som har betydelse är att barnet är friskt och mår bra.



2013-12-19 @ 22:20:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus