Matförgiftning?

Glukosbelastning i fredags. Fick i mig utan problem, 45 min senare kom det upp. Tänkte att det var väl för att man är fastade och allt det där. 

Gjorde den vanliga undersökningen hos bm. SF mått lite högt men följer min kurva, precis som förra gången. 140 i hjärtslag. Legat ungefär där hela tiden. 
Dock såg hon bekymrad ut när hon konstaterade att huvudet var uppåt. 
Men än har ungen nån vecka på sig att vända sig rätt själv. 
Hoppas! För efter lite googlande,( jag vet man ska inte), så gör dom tydligen ett vändningsförsök. Går inte det så blir det snitt eller föda i säte. Beroende på sjukhus. Enligt Google. Vet inte om jag är så jävla sugen på nått utav allternativen faktiskt. 

Åkte hem och kräktes lite till. Kände hur min kropp dränerades på energi. Alltså, magsjuka. Men det gick över på 12 timmar, Fredrik blev också dålig, ungefär lika länge. Isaac klarade sig. Kanske berodde det på att han inte använder våran toalett utan sin potta? Iaf är vi friska nu. Lite svaga i kroppen, men relativt pigga. 

Städade just ut julen. Så när som på stjärnor i fönstren. Blev lite lättare att andas på nått vis. Fast jag gillar julen. Massvis. Kändes mest skönt att packa ner julen för sista gången i detta hem. Så sjukt jävla skönt att ni inte kan föreställa er. 

Huset börjar ta form. 
Köket är 70 % på plats. Vitvaror och lite ytskickt saknas.  Vårat sovrum är klart till 95%. Fattas endast garderobsdörrar, känns som vi kan leva utan det ett tag ändå.  
Stora badrummet ska väl påbörjas snart. Allt finns, bara tiden som saknas. 

Min fina sambo är grym. Helt underbart flitig och uthållig är han. Han kommer behöva en lång viloperiod när vi är inflyttade. Men då kommer ju en liten bebis! Hoppas på snäll unge. 

Kommentarer
Lisa

Vid båda mina graviditeter har båda barnmorskorna trott att ungen legat åt fel håll vilket resulterade i extra u-ljud båda gångerna där det konstaterades att ungarna låg åt rätt håll ändå. Inte alltid så lätt att känna, men skulle så va fallet så har ju ungen ett par veckor på sig ändå att vända rätt. De prata om vändningsförsök med mig förra gången också, googla man det så blev man ju inte så sugen ;-(



2014-01-17 @ 17:30:58


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus