Skrämmer upp mig själv

Hoppas det är som du säger Lisa, att även om bm tror att ungen ligger fel så ligger den rätt. 

Googlar kejsarsnitt. Inte bra. Oftast görs det med ryggbedövning. Det är det enda jag ska skriva i mitt förkossningsbrev, vill inte ha ryggbedövning! Känns otäckt. 

Samtidigt vill jag ju inte stressa upp mig själv över nått som kanske inte ens är. För då går väl vattnet för tidigt precis som förra gången... Vi börjar ju närma oss v 33... 

Förra gången jag var gravid var jag kolugn. Nu är jag lite rädd och lite nojig. Borde man inte vara lugnare med nr 2? 

Var inte ens stressad när vattnet hade börjat sippra och jag fick åka till sjukan varje dag. Hade nog varit med stressad om informationen inte varit så dålig. Helt plötsligt var det ju dags för igångsättning, vilket dom inte hade informerat mig om innan. Hade dom gjort det så hade jag nog flippat lite. 

Så dålig info är både bra och dåligt alltså. 

Kommentarer
Lisa

Vändningsförsök är ingen höjdare. Gjorde det med Saga. Hon halkade rätt (dör förskönade jag det lite... Halka kanske inte är tätt ord.) Men hon ville inte komma ut rätt väg ändå. Jag blev sövd. Med Linus blev det planerat snitt, och bedövningen kändes inte. Gick på en minut. Med Hugo gick det inte alls. Blev sövd igen. Man måste nog försöka go with the flow. Oavsett hur det går. Dom kommer ut, på ett eller annat sätt. Det är ju nåt som är säkert. Lika säkert är det att oavsett hål dom kommer ut igenom, så är det något av det mest läskiga män är med om. Livrädd,är ordet. Det kommer gå fint,Karin.



2014-01-19 @ 18:16:55


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus